perjantai 26. maaliskuuta 2010

2 joukkuetta MM-kisoihin !

En ymmärrä miksi SCL lähettää MM-kisoihin joukkueet vain seka ja naisten Premier sarjaan , sekä vain yhden tanssiin ?
Miksei toista joukkuetta voida lähettää Elite sarjaan, näin saataisiin enemmän suomalaisia joukkueita maailmalle hakemaan kilpailukokemusta. :)

perjantai 19. maaliskuuta 2010

Haastateltavia ?

Ajattelin, että olisi mukavaa saada tänne blogiin jonkun cheerleaderin haastattelu.
Haastattelussa ihan peruskysymyksiä, milloin olet aloittanut cheerleadingin jne.

Haastattelussa vaadittavat tiedot:
  • nimi (ainakin etunimi)
  • ikä
  • seura ja joukkue
  • sekä kuva
Jos olet kiinnostunut haastattelusta, ota yhteyttä : ziirleaderi@gmail.com
Lähetän kiinnostuneille sähköpostitse lisäinfoa. :)

lauantai 13. maaliskuuta 2010

SM-kilpailut 2010

Anteeksi kun kaivan esille jo hieman vanhentuneen asian, mutta kun tein blogini vasta nyt, ja haluan hieman puida sm-kilpailuita.

Cheer Naiset:
Mielestäni sarjan voitto meni väärälle joukkueelle sillä, ensinnäkin enkeleiden ohjelma ei ollut aivan puhdas ja mielestäni heillä oli liikaa pudotuksia voittoon. Voiton olisi ehdottomasti ansainnut elite jolla oli aivan upea ohjelma jälleen kerran, harmittaa tuo spotteri asia. timanteilla oli upea ohjelma ja mielestäni he kuuluvat todellakin kärkeen, ovat sen verran taitava joukkue. hieman ihmettelen millä perusteella jags venus oli neljäs sillä heillä ei todellakaan ollut niin upea ja vaativa ohjelma kun taas esim. kärkikolmikolla.dragonsien suoritus oli hieman pettymys sillä odotin upeaa ja varmaa ohjelmaa kuten icu-karsinassa.ehdottomasti tämän vuoden yllättäjä oli gs genies sillä harvemmin b-/A2 joukkue on näin taitava ja pystyy tekemään niinkin upeita stuntteja/pyramideja!


Cheer Seka:
voittaja ei todellakaan yllättänyt minua sillä gorillat on ehdottomasti parhain sekajoukkue! heidän taitotasonsa eroaa huimasti muista. xray kehittyy kovaa vauhtia ja muutaman vuoden sisällä stuntit varmasti näyttävät huikeammilta, innolla odotan joukkueen kehittymistä ! :) tulokkaan renegadesin ohjelma sen sijaan oli jotenkin epäsymmetrinen ja mielestäni heillä ei koreografiat oikein toimi, ja akro heillä on kummallista, eikä mielestäni sovi cheerleadingiin alkuunkaan. jagsien suoritus oli hyvä mutta harmi ettei riittänyt mitaleille, koska mielestäni renegadesin ei olisi pitänyt olla kolmas ! :)

Tanssi Naiset:
dt dancers vei jälleen potin kotiin upealla ohjelmalla, pidin heidän puvuistaa erittäin paljon, sopivat hyvin tanssin teemaan ja mielestäni mukavaa vaihtelua ainaisille housuille ! ft ja nl tanssit olivat todella samantasoiset enkä osannut sanoa kumpi oli parempi, campuksen koonnon suoritusta oli myös ilo katsella !


Cheer Juniorit:
WL oli tänä vuonna ehdottomasti junioreiden kuningas! joukkueen yhteistyö toimii ja akro on ehdottomasti suomen paras ! jr. eliten ohjelma ei mielestäni ollut mitenkään erikoinen, eikä heidän olisi kuuluneet olla toisia, pidin kuitenkin heidän lopusta! nl suoritus oli upeaa katsottavaa ja siinä on ehdottomasti suomen toiseksi paras juniori joukkue! WS:n ohjelma oli omaa luokkaansa, mutta ei se hirveän upea ollut eikä mielestäni ollut hienoa kun joka väliin oli tungettu tuplakierteitä, niitä oli liikaa ! ironeilla oli myös upea ohjelma ja pidin erityisesti heidän tanssistaan. hieman ihmettelin miten jags saturnus voitti smashin tigersit, mutta kaipa syy oli tigersien harmillinen pudotus.

Cheer SekaJuniorit:
harmittaa extremen puolesta, ettei heillä ollut ketään vastusta ja joutuivat täten kilpailemaan pisteitä vastaan. upea ohjelma se kerrassaan oli,siisti ja varma. toivotaan että joukkue saa ensi kisoihin vastuksen :)

Tanssi Juniorit:
NL:n tanssi oli ehdottomasti ylivoimaisesti paras ! pidän heidän eläytymisestään ja siitä innosta joka ohjelmasta huokuu ihan yleisöön asti, selvästi nauttivat tekemästään! ft ja hac tanssit olivat myös hyviä :) tuul jaguars sen sijaan hieman eroaa vielä noista kolmesta ensimmäisestä, mutta toivotaan että kehittyvät ja olisivat joskus vastuksia näillekkin :)


Ready !

vihdoinkin 3h puurtamisen jälkeen sain tämän blogin suht koht siistiin kuntoon, hikeä ja kyyneleitä vaatineen muokkauksen jälkeen tästä tuli ihan kivannäköinen. blogin ajatuksenani on siis pitää fansitea cheerleadingista, suurimmilta osin suomessa. kirjoittelen erilaisia seura- ja joukkueesittelyjä, kommentoin kilpailuja ja muuta lajiin liittyvää :) toivotaan nyt että saan ensimmäisen kunnon tekstin valmiiksi :) sitä rupean tässä nyt kirjoittelemaan, katsotaan milloin julkaisen :)

ps. kommentteja olisi mukava kuulla kirjoituksistani
pps. ehdotuksia kirjoituksiin voi lähettää : ziirleaderi@gmail.com