perjantai 31. joulukuuta 2010

Happy New Year !

Cheerlading Fansite kiittää muutamia lukijoitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille oikein hyvää uutta vuotta 2011. Joukkueille paljon onnea ensi vuodelle ja paljon onnea joukkueille jotka lähtevät Suomea edustamaan joko MM-, PM- tai EM-kilpailuihin. Bloggailu jatkuu heti tammikuussa, pienten muutoksien voimin. Nyt lähdenkin tästä juhlimaan uutta vuotta, pitäkäähän lukijat oikein hauskaa !

keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Arvostelussa Cheer Seka


FT Gorillaz
Huuto todella voimakas ja mukaansatempaava. Siistit perusstuntit ja hyvin esiinnytään ja otetaan yleisöä mukaan. Todella hienot kahdeksan tossilla cupieihin. Todella korkeat ja siistit x-outit. Hieno pieni akrokohta ja todella taitavia akrontekijöitä, hienot pyramidit. Upeat 360 cupiet joista vaihdot stretseihin ja erittäin siistit tuplat alas. Varmaan siisteimmät tuplat Suomessa ! Todella hienot nousijan pomputtelut samalla kun vaihdetaan paikkoja, siistit vaa’at joista taas siistit tuplat alas. Siistit pyramidisetit. Upea potkukierretuplabasketti sekä kaksi upeaa kierrevolttiheittoa. Keskellä pieni tanssikuvio, sheikataan oikein kunnolla. Hyvä jenkkimeininki. Hieno ja nopea tanssi, hyvä koreografia ja kokonaisuus. Hieno lopetus, varsinkin loppupyramidi takana. HYVÄ GORILLAT !

pisteet:438 
sijaluku: 1,0

HAC Xray
Todella mukaansatempaava huuto. Siistit ja varmat perusnostot, harmittava toisen pyramidin epäonnistuminen, onneksi saatiin korjattua ja nostettua takaisin. Hienot vaihdot huudon jälkeen seuraavaan pyramidiin. Korkeat ja siistit hypyt. Akroa ihan riittävästi, mutta voisi olla enemmänkin ja vaikeampaa. Seuraavat pyramidit siistit ja varman näköiset. Hienot ja korkeat volttiheitot, yksi volteista tosin hieman koukussa, ei suorana. Hienot stretsit ja vaihdot vaakoihin, hieman horjuvia ja epävarman näköisiä, harmittavat kahden ryhmän tiputukset. Oikein hieno tanssi, olisin kaivannut hieman enemmän nopeutta ja sheikkaamista. Todella upeat kierrevoltit ! Hieno lopetus, tosin lopun pyramidi olisi saanut olla hieman kauemmin ylhäällä ! GOOD JOB XRAY !


pisteet: 299 
sijaluku: 2,0 
vähennykset: 9p. YHT. 45p
syy: 1x epäonnistunut pyramidi, 2x epäonnistunut stuntti
TSC Renegades
Siisti aloitus varmannäköisillä paristunteilla. Hypyt todella epäsiistit ja laiskat. Hienot voltit, mutta epäsiistit flikit. Siisti tanssi mutta nopeutta vain lisää. Paljon akroa, mutta sitä heittävät enemmän kuitenkin miehet. Kamalan näköinen alastulo tuolla yhdellä, mahtoi sattua. Siisti ja varma huuto, perustuntteja ja siistejä. Hieman enemmän volumea huutoon. Korkeat mutta hieman epäsiistit voltit, muut tekivät suorat mutta keskellä viimeisimpänä kerä ? Siistit libertyt ja vaihdot vaakoihin, sitten alkaa horjumaan ja muutama ryhmistä putoaa. Hyvä lopetus siisteihin pyramideihin ! Hienoa TSC !

pisteet: 179 
sijaluku: 3,0 
vähennykset: 24p. YHT. 120p
syy: 3x epäonnistunut stuntti,1x epäonnistunut akrobatia (vaarallinen)

Nähtiin kyllä oikein kunnon sekasarja taas kerran. Gorillat tietenkin veivät taas voiton ylivoimaisesti, mutta hyvä taistelu nähtiin sitten hopeasta. HAC:n & TSC:n ohjelmaan mahtui lukuisia virheitä, kun taas Gorillat onnistuivat vetämään ohjelman puhtaasti läpi. Odotan innolla kyllä Gorilloiden MM-ohjelmaaa, tulevat kyllä pärjäämään !

Tässä oli nyt kommentit sekasarjasta. Tyttöjen sarjaa olen hieman aloittanut, ja teen seuraavaksi varmaankin junioreiden seka sarjan arvostelun ja julkaisen myöhemmin, mutta ne saavat jäädä aamuun, nyt menen nukkumaan!

tiistai 28. joulukuuta 2010

Kooste SM-kilpailuista YLE TV2:lla !

Cheerleading SM  
YLE TV2 14.53 - 15.40  
Kisojen parhaat suoritukset. 
Tuotanto Kruuva Oy.

Muista katsoa !

Arvostelussa Cheer Naiset vol. 2


#6 DT Wildcats
Todella voimakas ja hyvä huuto. Siistit perus stuntit ja selkeä huuto. Hieman hassua kun huusivat gold kun eikö seuran värit ole keltainen ja musta? Siistit ja korkeat hypyt, jonka perään melkein koko joukkueen flikit, hienoa. Siistit arabivoltilla nostoon, jonka jälkeen todella siistit reisiseisonnat joista siistit alastulot. Vaihto A:han toimiva. Stretsit hieman horjuvat mutta kaanonissa tehtynä todella kivat.  Jatkuu horjuvilla skorppari vaihto vaakaan joista erittäin epäsiistit tuplat. Kolme suoraa volttiheittoa korkeat, mutta epäsiistit. Ihan hyvä määrä akroa, kuitenkin ehkä hieman epäsiistiä ja vähän tekniikka haussa. Akron jälkeinen pyramidiyhdistelmä siisti. Heiluvat cupiet joista vaihdot horjuviin stretseihin joista hieman epäsiisti alastulot. Tanssi todella hauska ja tiukka. Hauska tuo keskellä pieni nosto. Taas epäsiistit x-out basketit. Todella siisti ja varman näköinen lopetus.

pisteet: 314
sijaluku: 5,8
vähennykset: 4p YHT. 20p
syy: 1x törmäys akrobatiassa,1x raja


#7 PCT Flames
Todella tiukka ja siisti huuto, hyvät ja siistit hypyt.  Siistit skorpparit joista vaihdot vaakoihin, kuitenkin vain normi kierre alas, ei tuplia. Korkeat voltit, mutta tosiaan vain kerävoltit. Akroa aika vähän, mutta kuitenkin sitä löytyy. Siistit reisiseisonnat, mutta harmittavasti hieman eriaikaiset.  Tanssi aika hidastempoinen, mutta siisti ja todella tiukasti tytöt ainakin tanssivat. Neljä toukkaribaskettia hieman hassu naisten sarjassa ja sen jälkeen normaalit libertyt joista suorat heitot ?  Hieno lopun pyramidi, siisti ja vakaa. Oikein mukava lopetus. Hienoa nähdä uusi tulokas SM-finaalissa. Kuitenkin hieman helpohko ohjelma, mutta eiköhän joukkue tästä kehity.

pisteet: 308
sijaluku: 6,6

#8 WCV Platinum
Siisti ja hieno huuto. Hauskan kuuloista kun tytöt huusivat double v . Siistit skorpparit, joista odotin kyllä tuplia kierteiden sijasta. Todella hienot stretsi reisiseisonnat, harmittava yhden epäonnistuminen. Korkeat ja siisti hypyt. Siistit vaa’at joista odottamani melko siistit tuplakierteet. Hieman laiskat taputukset ennen flikkejä, melko siistit flikit, tosin harmittavan vähäinen osallistuminen. Aika paljon akroa, huomaa kuitenkin että yksi ylitse muiden. Todella epäsiistit x-outit. Siistit stretsit, joista kaksi vielä vaihtaa jouskareihin. Siistit ja hienot heitot ennen pyramidia ja mukava nousijan vaihto toiseen ryhmään ja siistit sekä varman näköiset swedish fallsit (lukuun ottamatta toisen puolen vajautta) Todella siisti, kuitenkin hieman hidas tanssi. Todella siisti ja hieno kick voltti. Hieno sekamelska lopetus.

pisteet: 305
sijaluku: 7,2

#9 TCS Smash Dragons
Todella siisti ja voimakas huuto. Hauska tuo ”Hei se vaihtui suomeksi.” Todella korkeat ja siistit hypyt. Hieman epäsiistit flikit, joita vain osa tekee. Todella siistit ja tiukat pyörivät stretsit, harmittava eturyhmän pudotus. Akro yritetty saada näyttämään paljolta, mutta selkeästi huomaa kuinka samat tytöt siellä juoksevat. Siisti pyramidiyhdistelmä siihen asti kunnes toinen puoli missaa jatkon. Todella siistit voltti heitot. Siistit reisiseisonnat, joista näkee toisenpuolen selkeän taistelun ja hyvin taisteltiinkiin, hauskat alastulot joista toinen kuitenkin hieman epäonnistuu. Seuraava pyramidi oikeastaan kokonaan epäonnistuu, toinen puoli vain käväisee ylhäällä. Horjuvat etustretsit, joista kaksi putoaa. Vaihdot vaakoihin, joista kolme onnistuu. Epäsiistit tuplat mahalleen. Todella mukava ja siisti sekä tiukka tanssi. Hieman matalat voltit. Lopun 2-1-1 onnistuu juuri ja juuri.

pisteet: 265
sijaluku: 9,6
vähennykset: 13p. YHT. 65
syy: 2x epäonnistunut stuntti, 2x epäonnistunut pyramidi, 1x raja


#10 GS Genies
Todella siisti ja vauhdikas aloitus tanssilla ja hieno heitto takana. Siistit vaa’at joiden yhdessä alastulossa kävikin loukkaantuminen. Jatketaan kuitenkin ja hyvä niin, korkeat voltit. Akroa huomattavan vähän, vain kolme tyttöä tekevät arabiflikit. Siistit reisiseisonnat, eikä oikeastaan huomaa että keskeltä puuttuu yksi nosto. Siistit stretsit ja vaihdot exeihin. Hassua kun yksi ryhmä teki nostot ilman ylliä ikään kuin nostelivat leikisti. Siisti huuto, ja hyvä kun loukkaantuneen ryhmän nostaja tuli eteen hyppimään kyltin kanssa, todella hyvää esiintymistä. Siistit hypyt. Tiukka mutta hidas tanssi. Kolme siistiä toukkariheittoa, mutta naisten sarjassa vähän hassua nähdä. Siisti swedish fall ja muutenkin siisti lopetus. Hyvin vedetty ohjelma loppuun, vaikkakin alussa yksi loukkaantui eikä jatkanut loppuohjelmaa.

pisteet: 273
sijaluku: 9,8
vähennykset: 2p. YHT: 10
syy: 2x raja
 HUOM, joukkue oli vertailussa HAC Enchantedin kanssa

#11 HAC Enchanted
Siisti ja varma aloitus tiukalla tanssilla, hyvä. Hieman horjuvat skorpparit joista epäsiistit kierteet. Todella siistit ja korkeat voltit. Akroa todella vähän, vain kaksi arabiflikkiä. Siisti pyramidi ja sentään heitolla ylös. Melko siistit, mutta matalat hypyt. Huudon alkuun neljä rumaa flikkiä, ei hienoa. Huuto muuten todella siisti ja mukaansatempaava. Nähtiinhän ne tuplatkin siellä, jokseenkin epäsiisteinä, hieman tungettu vaikutelma. Myös toinen siisti ja tiukka tanssinpätkä. Neljä toukkariheittoa, edelleen hassua naisten sarjaan. Hauskat paikanvaihdot ja stretsit, joista vaihdot siistiin pyramidiin. Siisti ja hieno lopetus kuitenkin.

pisteet: 266
sijaluku: 9,8
vähennykset: 6p. YHT.30p
syy: 1x epäonnistunut stuntti, 1x epäonnistunut akrobatia
HUOM, joukkue oli vertailussa GS Geniesin kanssa

#12 Spirit Shakin Typhoon
Selkeä ja siisti huuto, tiukat liikkeet. Kuitenkin alun huiskanheiluttelijat edessä hieman tylsiä, eikä niinkään mukaansatempaavia.  Todella sekavaa kun takana kaksi voltti heittoa ja edessä samaan aikaan kaksi toukkariheittoa joista toinen toden teolla epäonnistuu. Tiukat stretsit joista yksi kuitenkin putoaa, alastulot epäsiistit. Siistit cupiet joista hienot alastulot. Hauska pyramidiyhdistelmä, todella hieno tuo mahan päällä seisonta. Todella epäsiistit ja matalat hypyt.  Akro todella vähäistä, vain muutamat arabiflikit. Todella sekavat heitot taas, yksi ryhmä ei taaskaan heittänyt. Skorpparit joista vaihdot vaakoihin, horjuvia ja epäsiistejä. Siisti mutta hidas tanssi, sekä vähän löysyyttä ilmassa. Siisti swedish fall, joista toinen puoli ei kuitenkaan tee. Siisti ja varma lopetus.

pisteet: 234
sijaluku: 12,0
vähennykset:6p. YHT.30p.
syy: 1x epäonnistunut stuntti,1x epäonnistunut pyramidi

#13 TCS Smash Vipers
Siisti aloitus, korkea toukkariheitto. Hieman laiskat ja matalat hypyt. Akro todella vähäistä vain kaksi arabiflikkiä, joista toinen vielä arabiflikkiflikillä taakse, joka on todella hidas ja epäsiisti. Siisti pyramidi, reunojen libertyt tosin hieman kaukana. Hieman epäselvää kun seuraavat pyramidit tulevat eri aikaan? Seuraavat  nostot heiluvat ja horjuvat, yksi ryhmä väärissä laskuissa ? Yksi putoaa maahan asti, todella epäsiistiä. Siistit x-heitot, mutta nyt ei kuitenkaan olla junnutasolla ! Siisti ja tiukka huuto, hieman hassua kun huudossa vaa’at, mukava lopetus kahteen riviin, josta alkaa hieno ja tiukka tanssi. Todella siistit reisiseisonnat, mutta pitäisikö niiden antaa jalat keskelle ?  Siistit potkuheitot, mutta todella epäsiisti ja matala voltti! Hauska lopetus, nousijoiden jäädessä seisomaan kun kaikki muut kaatuvat.

pisteet: 207
sijaluku: 12,8
vähennykset: 6p. YHT. 30p.
syy: 2x epäonnistunut stuntti 

Tässä oli sitten loput kommentit naisten sarjaan, nyt alotan puurtamaan noiden sekasarjojen kanssa jotka on jo melkein valmiit, joten niistä varmaan sitten postaus joko myöhemmin tänään tai huomenna. Aloitan myös junnusarjan kommentoinnin, mutta siinä saattaa taas kestää hieman. Katsotaan jos saisin postattua tässä muutaman päivän sisällä. Mut älkää huoliko kyllä mulla on varalla muitakin postauksia.

Kuvat © MTV3 Viihdeuutiset

maanantai 27. joulukuuta 2010

Arvostelussa Cheer Naiset


Aamulla tulin matkalta ja muutaman tunnin unien jälkeen oli pakko tulla postaamaan ihan teidän lukijoiden takia. Sain nyt valmiiksi arvostelut naisten top vitosesta ja huomenna julkaisen loppujen arvostelut.


1# NL Diamonds
Huuto hyvin mukaansa tempaava ja iloinen. Siistit liikkeet ja tiukan näköistä. Hyvä aloitus. Todella siistit ja korkeat hypyt sekä siistit melkein koko joukkueen tuplaflikit. Akroa paljon ja siistin näköistä. Enemmän voltteja kaivattaisiin !  Siistit mutta hieman horjuvat 360 cupiet josta vaihdot stretsin kautta jouskariin siististi joista todella epäsiistit tuplat. X-out basketit korkeat mutta eriaikaiset. Hieno kärrynpyörä alastulo pyramidista. Siisti ja nopeatempoinen sekä hauska tanssi. Swedish Fallsit todella siistit joista alastulot ja nousijan vaihto arabiflikillä toiseen ryhmän todella toimiva. Josta seuraava pyramidi siisti. Siistit suorat voltit. Skorppari – vaaka- etustretsi vaihdot ja alastulo todella hieno ja varman näköinen. Siisti ja varma lopetus. Vaikeutta ohjelmassa hyvin ja siistin näköistä lähes koko ajan. Melkein koko joukkue heittää akroa, hienoa! 

pisteet: 398
sijaluku 1,2


2# HAC Elite
Todella siisti ja voimakas huuto. Hyvin mukaansatempaava ja tykkään suomenkielisistä huudoista, jotka on keksitty hyvin. Siistit ja perus stuntit, korkeat hypyt ja siistit melkein koko joukkueen flikit. Siisti akro paljon voltteja joka on plussaa. Siistit stretsi vaa’at joista siistit tuplat. Harmittava yhden ryhmän epäonnistuminen. Hieman horjuvat 360 cupiet joista kahdella eturyhmällä hienot alastulot. Aika hassu keskellä paikanvaihtoa yhden ryhmän skorppari tupla, mutta siisti oli. Siistit volttiheitot jonka jälkeen todella varman näköinen 2-1-1 ja vaihto seuraavaan pyramidiin. Siisti ja paljon akroa, todella hieno kierrevoltti ! Hienot ja siistit suorat taittaen jonka jälkeen vielä upeat neljät basketit. Kuusi vääntöä hienot, mutta huomaa kahden nostajan heiluvat kun vertaa kahteen ryhmään joissa 3 pohjaa. Hieman epäsiistit tuplat joista yksi huono alastulo. Siistit hypyt ja hieno tanssi jonka jälkeen epäsiistit x-outit. Lopetus on todella kiva. Hieno jenkkimäinen ohjelma, kuitenkin hieman epävarmuutta joissain kohdissa.

pisteet: 386
sijaluku: 1,8 
vähennykset: 7p. YHT. 35p.
syyt: 1x epäonnistunut stuntti,
1x epäonnistunut stuntin
kiinniotto, 1x raja


3# FT Wild Flyers
Siisti ja voimakas huuto ja hyvin mukaansatempaava. Siistit volttiheitot. Siistit 360 stretsit, joista yksi ryhmä tiputtaa, mutta siisti alastulot. Siisti akro ja mukava tuo pieni tanssikolmio. Todella siistiä akroa, ei kuitenkaan ihan koko joukkue näytä vielä heittävän. Hieman epäsiistit hypyt. Todella siistit pyramidit ja vaihto toiseen. Hieno alastulo, joka toisella puolella kuitenkin epäonnistui. Hieman epäsiistit voltit ja matalat. Siisti Big A, mutta mitä naisten joukkueella kaksi lotusta? NO siistit voltit kuitenkin alastuloissa. Siistit väännöt ja vaihdot vaakoihin, mutta alastulot todella epäsiistit. Taas hieman epäsiistit hypyt.  Todella hieno ja nopea tanssi. Lopetus oikea sekamelska mutta hieno. Hieman helpompi ohjelma verrattuna NL & HAC mutta hyvää tahtia ollaan kehittymässä parempaan suuntaan.

pisteet: 336 
sijaluku: 3,8 
vähennykset: 3p. YHT. 15p. 
syy : 1x epäonnistunut stuntti


4# GS Angels
Todella siisti ja tiukan näköinen huuto ja stuntit. Hyvin mukaansatempaava. Siistit ja korkeat hypyt. Hieman epäsiistit x-outit. Siisti ja todella paljon akroa. Hienot 360 cupiet joista harmittavasti kaksi epäonnistuu. Vaihdot vääntöihin ja vaihdot vaakoihin siistit. Hieman epäsiistit tuplat ja yhdeltä vain suora heitto. Siistit Big A:t joista siistit voltit alas. Harmittavasti yksi puoliväli tippuu jonka seurauksena vain toinen puoli 2-1-1 voidaan tehdä. Todella korkeat ja siistit suorat volttiheitot. Siistit hypyt mutta perään jatkuvat flikit epäsiistit. Tiukka ja mukava tanssi, mutta kuitenkin vähän hidas. Siistit viiden ryhmän stretsit joista pumppauksella vaihdot jouskareihin joista vaihto cupieen ja voltit alas. Siisti lopun pyramidiyhdistelmä ja todella varman näköinen lopetus. Selvästi vaikeampi ohjelma kuin FT mutta muutamat epäonnistumiset rokottivat pisteitä. Vähän epävarmuutta havaittavissa. 

pisteet: 325 
sijaluku: 4,8  
vähennykset: 9p.  YHT. 45p. 
syy: 3x epäonnistunut stuntt
HUOM ! Vertailussa Jaguars Venuksen kanssa saman sijaluvun takia.


5# Jaguars Venus
Siisti aloitus oikein kunnon flikkiarmeijalla. Todella korkeat ja siistit suorat voltit. Siisti akro ja todella paljon akroa. Hienot ja varmat stretsit joista tuplilla alas.  Hienot Swedish Fallsit joista siistit vaihdot A. joista alkaakin huuto. Siisti ja todella varma huuto. Huudon jälkeinen tupla toe touchit todella korkeat ja siistit jonka jälkeen vielä todella siistit piket. Siistit kolme kerävolttia, vaikeutta lisää ! Siistit etustretsit joista hauskat vaihdot vaakaan ja siistit voltilla alas. Siisti ja hieno tanssi, kaipaisin kuitenkin enemmän vauhtia ja säpinää.  Siisti loppupyramidi ja todella varma ja hyvä lopetus. Joukkueen vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti tiukkuus ja siisteys. Hieman vaikeampia juttuja vain ! 

pisteet: 325 
sijaluku: 4,8
HUOM ! Vertailussa GS Angelsin kanssa saman sijaluvun takia.

Kokonaisuudessaan olen Naisten sarjaan hyvin pettynyt. Todella paljon pudotuksia ja epäonnistumisia. Tänä vuonna pärjäsi helpolla ja siistillä sekä varmalla ohjelmalla, sillä pudotukset rokottavat todella paljon varsinkin jos niitä sattuu tulemaan useampi. Yhdestä pudotuksesta lähtee jo yht. 15p. joka ratkaisee yleensä ainakin yhden sijan jollei useammankin verran. No toivotaan että joukkueet ottivat tästä vuodesta opikseen ja vuoden päästä näemme huikean SM-finaalin jossa laji on taas edennyt eteenpäin.

Tulokset kokonaisuudessaan täällä.
Ja videot ohjelmista täällä.

kuvat © MTV3 Viihdeuutiset

Arvostelut lopuista joukkueista huomenna, joten huomiseen! Muistakaa kommentoida ja muistakaa että nämä ovat omia mielipiteitäni.

maanantai 20. joulukuuta 2010

Euroopan lajiliitot

Kuten osa on jo varmaan huomannut, toimii Euroopassa nyt kaksi lajiliittoa: ECA & ECU. Suomi kuuluu edelleen vanhaan liittoon ECA. Mutta muutamat maat ovat vaihtaneet liittoa ECU:hun, kuten Suomen pahin kanssakilpailija Norja. Hieman hassua että nyt Euroopassa toimii kaksi eri liittoa, kun yhdelläkin liitolla pärjättäisiin. Mahtaakohan SCL jossain vaiheessa päättää vaihtaa liittoa, kuten maailmanliiton kohdallakin kävi. No se jää nähtäväksi ja seuraillaan tilannetta mitä tapahtuu. Hassua tässä on nyt se että Euroopassa järjestetään kahdet EM-kilpailut, jolloin aina joka sarjassa on Euroopassa kaksi Euroopan Mestaria jne.

Tällä hetkellä uuteen liittoon ECU kuuluu seuraavat maat : Skotlanti, Sveitsi, Slovenia, Norja, Saksa, Tanska, Venäjä ja Ukraina.

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Kuvaaja haussa !

Olen nyt ajatellut pistää haun päälle ja kysellä halukkaista kuvaajasta/ kuvaajista, jotka haluaisivat toimia yhteistyössä CFS:n kanssa. Niin videooita kuin kuviakin haetaan. Jotta blogissa olisi mitään mielenkiintoa olisi mukavaa jos blogissa olisi enemmän kuvia. Näin minulle on sanottu ja nyt aionkin tehdä asiaan muutoksen. Itse olen todella surkea valokuvaamaan enkä omista edes mitään hienoa kameraa jolla saisi hienoja kuvia. Mutta luulempa että jostain löytyy joku innokas valokuvaaja. Tähän tehtävään on haku ja hyväksyn 1-2 kuvaajaa. Hakuaikaa on tammikuun loppuun asti, jonka jälkeen teen valinnan halukkaista. Toivottavasti joku innokas innostuu tästä ja pistää hakemuksen tulemaan.

Hakemus on vapaamuotoinen ja toimitetaan osoitteeseen : cheerleadingfansite@hotmail.fi
Kirjoita hakemukseen vapaasti jotakin itsestäsi jne.

Hakuaika päättyy 31.1.2011 klo. 15.00, sen jälkeisiä hakuja ei oteta huomioon.

perjantai 17. joulukuuta 2010

Päivitystä

Sen verran tulin kertomaan, että olen lähdössä nyt matkalle joten blogin päivitys pysähtyy hetkeksi, kun en ole saanut ajastettua oikein mitään tekstejä kun ovat hieman keskeneräisiä. Yritän ehkä hieman postailla matkalta, mutta en lupaa mitään. Olen lomalla nyt siis huomisesta 18.12.-25.12.

torstai 16. joulukuuta 2010

Blogin ulkoasun uudistaminen ?

Mitä mieltä olette blogin ulkoasun uudistamisesta ? Minun mielestäni päivittäminen olisi paikallaan. Joten heitän pallon nyt teille lukijat. Saatte ehdotella millaista ulkoasua haluaisitte ! Millaista väriteemaa jnejne. Jonkinlaista ulkoasua olen jo suunnitellut, mutta haluaisin kuulla myös teidän mielipiteitänne joten nyt niitä ehdotuksia tulemaan, joko kommenttina tähän tai s-postilla: cheerleadingfansite@hotmail.fi

SM-julkaisut


Ensimmäisen kerran SM-kilpailuissa 2010 julkaistiin SM-julkaisu. Lehtinen josta löytyi kisapäivien aikataulut, vuoden tapahtumakalenteri ja artikkeleita;
 -Tuomarin kisapäivästä
 -Floridan MM-kisoista 2009
 -Joukkueprofiili : HAC Elite
 -Mija Schrey maailmalla
 - Cheer Stars tanssijat
 - Naisten maajoukkue 2010
 - FT Mini-Monkeys



Nyt toisen kerran SM-julkaisu julkaistiin viime viikonloppuna SM-kisoissa 2011.
Tämän vuoden kausijulkaisusta löytyi myös monen monta artikkelia;
 - Urheilupsykologin haastattelu
 - Joukkueprofiili : GS Whitelighters, ACSC, HAC Minitanssi, TCS
 - MM-kisat 2010
 - Koti- EM-kilpailut 2010



Hall Of Fame

kuvat © Cheerleading Fansite

Mukavia nämä julkaisut, mutta harmi kun niitä julkaistaan aina vain SM-kilpailuiden yhteydessä. Olisi mukavaa kun tälläisiä ilmestyisi useammin, vaikka kuukauden tai parin välein. 
Huhhuh kellokin alkaa olla jo paljon ehkä olisi aika mennä nukkumaan, mutta onneksi huomenna on sentään vapaapäivä. Kertokaa toki mielipiteitä painamalla "like" tai "dislike" tai kirjoittamalla muutamat kommentit postauksiin. Huomatkaa että postauksia on tullut nyt tämän viikon aikana enemmän ja pyrinkin joka päivä postaamaan jotain.

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Vuoden Nuori Urheilija 2010

© SCL


" Nuori Suomi ja Urheilutoimittajain Liitto jakavat Vuoden nuori urheilija -palkinnon Suomen Urheilugaalassa 10.1.2011. Ensimmäistä kertaa mukana on lajina myös cheerleading.
Vuoden nuori urheilija -ehdokkaana on 19-vuotias helsinkiläinen, cheerleader Minette Gripenberg. Minette on urheillut Funky Team ry:n aikuisten sekajoukkueessa vuodesta 2007, saavutuksinaan muun muassa kolme perättäistä SM-kultaa sekajoukkueiden sarjassa (2008-2010), kaksi EM-kultaa (2008,2010) sekä MM-pronssia (2007). Urheilijan esimerkillinen harjoitteluasenne ja motivaatio tuottaa kilpailullisesti huipputuloksia ja toimii esikuvana lajin nuoremmille harrastajille.
Nuoren Suomen, Urheilutoimittajain Liiton ja Suomen Urheilugaalan edustajista sekä nuorista koostuva valitsijaraati valitsee yli 30 ehdokkaan joukostaan voittajan."  © SCL

Lue lisää täältä.

Mukavaa kun ensimmäistä kertaa kyseisessä jutussa on mukana myös Cheerleading. Onko tämä nyt ensimmäinen osoitus siitä että lajimme otetaan todesta urheilulajina? Nyt jää vain nähtäväksi miten kilvassa käy, kenestä tulee Vuoden Nuori Urheilija 2010, meidän Minetestä vai jostakin muusta.


tiistai 14. joulukuuta 2010

Kolme huikeaa - Yksi Paras

Arvostelen nyt vain Tyttöjen Ryhmästunt sarjasta top 3. Kuten otsikkokin kertoo nähtiin 3 huikeaa esitystä joista kuitenkin yksi ylitse muiden.

Kaikki tulokset:

(joukkue, pisteet, sijapisteet, tulos, vähennykset & syy)
1 Funky Team Sparkles 216 1,0 1
2 Northern Lights Pearls 189 2,2 2
3 Turun Cheerleadingseura Smash Tigers 181 2,8 3 3 15 1x epäonnistunut stuntti

4 Crocodiles Pomegranates 171 4,0 4
5 Kauhajoen Karhu K-Cheer Baby Dazzle 108 5,4 5
6 Kirkkonummen Tanssiyhdistys Bananas 110 5,6 6
7 Kauhajoen Karhu Diva Dazzle 86 7,0 7 6 30 2x epäonnistunut stuntti
8 Porin Naisvoimistelijat D-Five 11 8,2 8 12 60 4x epäonnistunut stuntti
9 Jaguars Stardust -5 8,8 9 12 60 3x epäonnistunut stuntti,1x sopimaton esiintymisasu(kengännauhat auki)
N/A CheerTeam Phoenix WildBirdies 0 Hylätty Hylätty 0 0 Kielletty liike (hylkäys)


FT Sparkles (video)

Alun tic tocit hieman laiskan näköiset. Tupla kierre todella siisti. Korkea basketti heitto ja nopea & siisti toe touch. Potkukierre todella korkea ja siisti. Nousijan vaihtamisesta yleensäkään ryhmästunt ohjelmassa en pidä. 360* cupie hieman horjuva ja epävarma. Pysyy aika kauan cupiessa ja siitä tuleva voltti hieman epävarma ja epäsiisti. Kamalan kauan vilkuteltiin skorpparissa. X-kierreheitto todella korkea ja siisti. Taas nousijan vaihto, josta en edelleenkään pidä. Siistit stretsit ja skorppari. Skorpparin alastulo hieno.(Näyttää olevan suosittu tänä vuonna tuontapaiset) Jouskari venyvä ja hieno heitto pois ja mukava rento lopetus. Kaiken kaikkiaan siisti ohjelma ja esiintymistä hyvin. Hieman horjumista ja heilumista & epävarmuutta havaittavissa. Basketit todella korkeita ja siistejä. Yllin vaihdosta en pidä sillä mielestäni stunttiin kuuluu 1 nousija & 4 nostajaa. Olisin kaivannut ohjelmaan hieman enemmän vaikeutta ja nopeatempoisuutta. Stunteissa pysyttiin todella kauan ja jatkuvuus oli hidasta. Turhia taukoja ennen stuntteja. Mutta kyllä oli kullan arvoinen suoritus kuitenkin.

NL Pearls (video)
Alun potkukierre todella korkea ja siisti. Alun liberty yhdistelmä hieman horjuva ja selvästi jää stretsi ottamatta, kierre epäsiisti. Skorppa vaihto vääntöön, siisti ja alastulo todella mukava. (Mikä mahtaa olla kyseisen alastulon nimi? Näyttää olevan tosi suosittu tänä vuonna!) Flikki koppiin josta jatkuukin basketti? Heitto korkea ja siisti. Voltti matala ja epäsiisti. Voltin jälkeinen extension-spagu-extension ja tuplakierre hieman epäsiistin näköinen. Seuraavasta heitosta jää hieman epäselväksi pitikö siihen tulla X-kierre vai ?  Odotetaan kauan jonka jälkeen 360 cupie kuitenkin horjuva, vaikka siihen saatiin valmistautua. Vaihto stretsiin horjuu, mutta alastulo hieno kuitenkin hieman hidastempoinen. Pike heitto hieno mutta hieman matala. Venyvä jouskari ja hieno vaihto vaakaan.  Lopetus perus rento nivusseisonta. Ohjelma kokonaisuudessaan ihan hyvä, hieman epäsiisti ja epävarman näköisiä juttuja. Esiintymistä olisin myös kaivannut enemmän. Olisi saanut olla kyllä hieman nopeatempoisempi ohjelma.

TCS Smash Tigers (video)

Todella korkea ja siisti alkuheitto. Todella upea ja vaikea 1,5 kierre stretsi jonka tytöt saavat näyttämään helpolta. Tic tocit hieman horjuvat. Vaaka alastulo todella hieno ja nopea. Skorppari + kierre todella siisti. Todella korkea ja siisti potkukierre. Hieno vaihto stretsiin josta siisti potkukierre. 360 toe touch hieman epäsiisti ja jäi hieman selälleen. 360 cupie siisti ja varman näköinen. Heitto selälleen josta jatko harmittavasti epäonnistuu. Hyvä keräys ja hieno pike-x heitto. Siisti toss-heitto cupieen josta kiva jatko stretsiin. Stretsistä hieman horjuva vaihto vääntöön. Väännön kierre lähtee suoraan käsiltä. Siisti jouskari + kierre.  Korkea toe touch heitto ja hieno lopetus. Ohjelma kokonaisuudessaan hieno ja todella vaikea. Myös todella nopeatempoista, ei odoteltu turhaan ja silti stuntit onnistuivat. Harmittava epäonnistuminen, jonka takia menetettiin SM-hopea ja EM-edustus jonka tytöt olisivat tällä suorituksella ansainneet.

Top 3 taso oli erittäin korkea ja kaikista ohjelmista löytyi paljon samoja juttuja. FT:n ja NL:n puhtaat ohjelmat olivat siistit, mutta selkeästi hitaammat kuin TCS:n ohjelma johon mahtui myös yksi ikävä epäonnistuminen.
Pisteistäkin huomaa selkeän eron FT:n viedessä voiton melkein 30pisteellä NL:ltä. Jos TCS olisi onnistunut ohjelmassaan puhtaasti olisivat heidän pisteensä olleet 196 joka olisi riittänyt hopealle, ei kuitenkaan haastanut FT voittoon, vaikkakaan pisteet eivät määrää järjestystä. Sijaluvuissa myös selkeä ero FT 1, NL 2,2, TCS 2,8.

Onnea kaikille kolmelle 5H:lle mitaleista, ja FT & NL :lle EM-edustuksesta.

maanantai 13. joulukuuta 2010

Cheer videot YouTubessa !

Cheerleadin Fansiten YouTube kanavasta löydät cheervideoita joita olen lisännyt suosikeiksi. Pyrin lisäämään suosikeiksi kaikki kisavideot joten sieltä on helppo löytää. YouTube kanavaani pääset tästä.

SM-kisat ohi

SM-kisat kisattiin siis viikonloppuna. Näin alkuun täytyy sanoa että huhhuh mitkä kisat ja mitä asioita tuomarit arvostivatkaan. Laitan tähän postaukseen nyt vain pelkästään alustavia tuloksia mitä muistan ja kunnon tulokset sitten kun SCL ne julkaisee. Tänä vuonna selvästi arvostettiin siistiä ja helppoa ohjelmaa, kuin vaikeaa ja näyttävää. Ei tällä tyylillä kyllä taso nouse, vaan pikemminkin laskee. Kirjoitan myöhemmin postauksen mielipiteestäni tästä asiasta ja siitä taitaa tulla aika pitkä.
Cheer Seka
1. FT Gorillaz
2. HAC Xray
3. TSC Renegades

Cheer Naiset
1. NL Diamonds
2. HAC Elite
3. FTC Wild Flyers
4. GS Angels
5. JAGS Venus
6. DTC Wildcats
7. PCT Flames
8. WCV Platinum
9. TCS Smash Dragons
10. GS Genies
11. HAC Enchanted
12. SSC Typhoon
13. TCS Smash Vipers

Cheer tytöt
1.GS Whitelighters
2.HAC Jr.elite
3.NL Pearls
4.GS Saints
5.NL Crystals
6.FT Wild Sparkles
7.DT Tiger Cats
8.WCV Iron
9.TCS Tigers
10.Jaguars Jupiter
11.Crocodiles Babacos
12.FT Surprise
13.SSC Blizzard
14. Jaguars Saturnus

Cheer seka juniorit
1. HAC Xtreme
2. CSF

Paristunt
1. Pennanen - Schrey
2. Oksanen - Voutilainen
3. Huhtala - Viitamäki

Ryhmästunt Tytöt
1. FT Sparkles
2. NL Pearls
3. TCS Smash Tigers

Ryhmätunt Naiset
1. NL Diamonds
2. CSF Ninzat
3. TCS Smash Dragons

Ryhmästunt Seka
1. TSC
2. Jaguars

perjantai 10. joulukuuta 2010

SM-kilpailut huomenna

Pitkä odotus ja treeniputki palkitaan vihdoinkin huomenna kun SM-finaali käynnistyy.
Lauantaina nähdään sarjat; Cheer Naiset, Cheer Sekajoukkueet & Tanssi Aikuiset
Sunnuntaina sarjat; Cheer Tytöt, Cheer Juniori Sekajoukkueet, Tanssi Juniorit, Tyttöjen ryhmästunt, Paristunt, Ryhmästunt Sekajoukkueet & Naisten Ryhmästunt.

Tässä omia veikkauksiani muutamiin sarjoihin;

Ryhmästunt Tytöt
1. TCS Smash Tigers
2. NL Pearls
3. FT Sparkles
4. Jaguars Stardust
5. Crocodiles Pomegranates
6. PNV D-Five
7. CTP WildBirdies
8.K-Cheer Diva Dazzle
9. K-Cheer Baby Dazzle

Ryhmästunt Naiset
1. GS G5
2. TCS Smash Dragons
3. NL Diamonds
4. CSF Ninzat
5. Jaguars Startruck
6. Pyrintö Firecrests
7. TSC Rumble
8. PNV Lohikäärmeet 1
9. PNV Lohikäärmeet 2
10. TCS Smash Lizards
11. KCT

Paristunt:
1. Pennanen - Schrey
2. Oksanen - Voutilainen
3. Huhtala - Viitamäki

Ryhmästunt Sekajoukkueet
1. Jaguars Neptunus
2. TSC Rebound

Cheer tytöt
1-8. GS WL, NL Pearls, HAC Jr. Elite, TCS Tigers, Jaguars Jupiter, WCV Iron, FT WS, DT TigerCats
9-14. Jaguars Saturnus, Crocodiles Babacos, FT Surprise, SSC Blizzard, NL Crystals, GS Saints,

Cheer Juniorisekajoukkueet
1. HAC Xtreme
2. CSF


Aikuisten loput veikkaukset hieman myöhemmin tänään. Cheer tytöissä ei järjestyksessä vaan laitoin ne joukkueet jotka noilla sijoilla tulevat olemaan, kun niin vaikea ruveta veikkaamaan kovan tason takia. !

maanantai 6. joulukuuta 2010

jättebra !

Kauan odotetut SM-karsintojen kommentoinnit ovat sitten tuhoutuneet. Kuinka kauan niihin menikin aikaa ja kuinka pitkät tekstit olin jaksanut kirjoittaa. Eli tekstit tuhoutuivat samalla kun koneeni hajosi. Harmittaa kun en ollut muistanut kopioida niitä tikulle. Ja siis tiedoksi että kirjoitan tuollaiset pidemmät tekstit ensin Wordillä ja sitten kopion tänne, en siis kirjoita täällä aina. Tästä lähtien kyllä rupean kopioimaan tekstit varmaan talteen.
No katsotaan jos SM-kisojen jälkeen jaksan vaivautua kommentoimaan SM-ohjelmia.
Ensi viikonloppua odotellessa ilmaantuu jokin päivä omat veikkaukset SM-kisojen sijoista.

torstai 2. joulukuuta 2010

Joukkuehaastattelussa Funky Team Gorillaz



Kuinka monta henkilöä joukkueeseen kuuluu ja kuinka vanhoja ?
Joukkueessa on tällä hetkellä 30 aktiivisesta harrastavaa urheilijaa ja kaksi valmentajaa. Poikia on 18 ja tyttöjä 12. Gorillat ovat iältään 15-26 vuotiaita, pojat ovat vanhimmasta päästä ja tytöt sitten nuorempia.

Kuinka paljon treenaatte viikossa ?
Treenejä on viisi kertaa viikossa jonka lisäksi jokaiselta odotetaan yhtä itsenäistä harjoitusta viikossa. Omaharjoitus voi olla lenkkeilyä, punttisalia tai venyttelyä jokaisen yksilön omien tarpeiden mukaan.

kuva © FT Gorillaz

Millainen on teidän joukkuehenki ?
Joukkuhenki on hyvä ja sen huomaa erityisesti aina vähän ennen kisoja. Myös heti karsintojen jälkeen on mukava nähdä miten hyvin uudet joukkueen jäsenet löytävät paikkansa Gorillana. Meille tulee paljon uusia harrastajia muista seuroista ja muista lajeista, joten on tärkeää, että joukkeesssa on hyvä henki.

Millaiset treenit teillä on ?
Treenit alkaa aina alkulämmittelyllä. Harjoituskaudella se on aina ohjattua ja siihen kuuluu paljon lajinomaisia liikkeitä. Lämmittelyyn saattaa kuulua myös helppoja stuntteja ja akroa. Iso osa treeneistä menee eri cheerin osa-alueiden harjoitteluun riippuen siitä ollaanko matolla ja riittääkö sen päivän treenitilassa katon korkeus heittoihin. Sekajoukkueen heittoja mahtuu tekemään vain korkeissa halleissa. Kisakaudella harjoitusaika menee lähes kokonaan ohjelman tekemiseen. Lopussa kuitenkin aina venytellään itsenäisesti tai ohjatusti, jutellaan ja huudetaan loppuhuuto.

Mistä kausi koostuu ?
Vanha kisakalenteri oli aika tiukka kaikille joukkueille jotka saivat edustuspaikkoja kansainvälisiin kisoihin. Kisoja oli ripoteltu pitkin vuotta ja kokoajan piti olla tekemässä uutta kisaohjelmaa. Nyt on helpottanut sen verran, että alkukevät on rauhoitettu peruskuntokaudelle ja uuden oppimiselle. Loppukeväästä alkaa sitten pitkä kisakausi jos saa paikan MM-, PM- ja EM-kisoihin. Syksyllä edessä on SM-karsintakisat ja SM-kisat. Onneksi Gorillat ovat aktiivisia harjoittelemaan itsekseen uusia stuntteja ja akroa. Lomia pidetään aina kun on mahdollisuus, mutta joukkueelta kysyttäessä kukaan ei halua olla erossa lajista kahta viikkoa pidempään.

kuva © FT Gorillaz

Saavutukset ?
Gorillat ovat voittaneet Suomen Mestaruuden 10 kertaa peräkkäin 2010 mennessä. Euroopan Mestaruuksia on neljä ja MM-kisoissa parhaat saavutukset ovat IFC liiton ajalta pronssi ja ICU liiton aikana neljäs sija. Joukkueen jäsenillä on lisäksi useita kärkisijoituksia paristuntsarjassa Suomesta ja kansainvälisistä kisoista.
 
Millä mielin lähdette SM-kisoihin ja mitkä tavoitteet ?
SM-kisoissa on tarkoitus tehdä sama ohjelma kuin karsinnoissa, mutta muutamiin juttuihin tulee vähän vaikeutusta. Kisajoukkue on muuttunut osittain karsintakisoista, koska Tampereella kisaamassa oli muutama ihan uusi joukkueen jäsen. He saivat kisoista onnistuneen kokemuksen ja pääsivät heti kisaamiseen makuun ilman turhia paineita. SM-kisoissa tavoite on tehdä puhdas ohjelma.

Mitä mieltä olette Suomen sekajoukkueiden tasosta tällä hetkellä ? Ja mitä mieltä sitten vaikkapa Norjan tai Ruotsin tai jonkun muun Euroopan maan sekajoukkueista ?
Suomessa sekajoukkueiden taso on huimassa nousussa. Toivotaan kovasti, että olemassa olevat joukkueet pysyvät kasassa, koska kokemus tuo ohjelmiin vielä vaikeampia elementtejä. Lisäksi olisi hienoa jos lisää poikia tulisi lajin pariin ja että sekasarjaan saataisiin yhtä paljon osallistujia kuin naisten sarjaan. Toivomme, että muut sekajoukkueet uskaltavat pyytää meiltä apua jos haluavat kehittää mm. paristunt-taitojaan.
Norjassa sekajoukkueiden taso on myös noussut, mutta välillä tuntuu, että siellä panostetaan enemmän naistenjoukkueisiin. Norjan sekajoukkueen vahvuus on poikien akrobatia. Saksalaiset ovat todella taitavia paristunteissa.

kuva © FT Gorillaz


Gorilloita pääset seuraamaan facebookista
Tai joukkueen nettisivuilta


Funky Team Gorillaz urheiljoiden haastettalut:

kuva © FT Gorillaz


Nimi:
Lilli L.
Ikä:
15 v.
Rooli joukkueessa:
nousija
Kuinka kauan olet harrastanut ja miten aloitit ?
Olen harrastanut n. viisi vuotta. Aloitin cheerleadingin tuttavani kautta, hän harrasti jo lajia ja minä innostuin siitä mukaan.
Kilpailut ja meriitit:
Jr. Ryhmästunt: 08 SM 1#, 08 EM 2#, 09 SM 2#, 09 EM 3#
Jr. Tytöt: SM 09 2#, EM 09 3#, SM 10 4#
Mikä on parasta cheerleadingissa ?
Parasta on se kun laji on niin monipuolista ja koska siinä on paljon harjoiteltavaa ja paljon saavutettavaa. Myös joukkue, jonka kanssa treenataan tekee sen, että jaksaa käydä treeneissä ja siellä on kivaa.
Mitä mieltä olet Gorilloista ja mikä siinä on parasta ?
Pidän siitä, koska se on pirteä ja yhtenäinen joukkue. Missään treeneissä ei ole tylsää, koska on mahtava porukka taidokkaita ihmisiä joilla on samat tavoitteet.

kuva © FT Gorillaz


Nimi:
Nico S.
ikä:
23 v.
Rooli joukkueessa:
pohja
Kuinka kauan olet harrastanut ja miten aloitit?
Alotin cheerleadingin 2006 SM-kisojen jälkeen. Alottamisen syynä oli kun nilkka meni rikki fudiksessa ja siirtyminen miesten joukkueeseen peruuntui. Cheerin löysin kavereiden kautta ja lukiossa oli aika paljon cheerleadereita. Laji oli sinäänsä entuudestaan tuttu, koska olen käynyt katsomassa kaikki SM-kisat vuodesta 2002.
Kilpailut ja meriitit:
SM-kisat: 2007, 2009, 2010 (2008 jäi väliin kun olin intissä). MM- kisat: 2007 ja 2009. EM-kisat: 2006 ja 2010 (2008 jäi myös väliin intin takia) Kaikista SM- ja EM-kisoista on tullut kultaa. MM- kisoista on tullut kerran pronssia ja kerran 4 sija.
Mikä on parasta cheerleadingissa ?
Parasta lajissa on se, että aina voi oppia uutta ja aina voi olla parempi jollain osa-alueella, melkeen ikinä ei ole sellasia treenejä jossa ei tajuisi tai oppisi jotai uutta.
Mitä mieltä olet Gorilloista ja mikä siinä on parasta ?
Gorillat on aivan loistava porukka, joka kannustaa oppimaan koko ajan jotain uutta ja auttaa toisiiaan kehittymään. Kaikilla on omat vahvuusalueet joissa voi sitten auttaa toinen toistaan.
Gorilloissa on hyvää myös se, että joukkueessa kaikki otetaan vastaan lämpimästi. Kaikki vaan karsimaan joilla on mielenkiintoa sekajoukkueessa kisaamiseen. Karsinnat on SM-kisojen jälkeen ja kaikki -96 tai aiemmin syntyneet voivat karsia.

kuva © FT Gorillaz


Nimi:
Sami K.
Ikä:
22 v.
Rooli joukkueessa:
pohja
Kuinka kauan olet harrastanut ja miten aloitit ?
Karsin Gorilloihin elokuussa 2009, mutta olin puoli vuotta sivussa loukkaantumisen takia. Sen jälkeen olen päässyt hyvään treenivireeseen ja ollut mukana aktiivisesti. Hyvä ystäväni aloitti joukkueessa ja tulin lajin pariin hänen mukanaan. Painavin syy kuitenkin on lajin monipuolisuus mm. akrobatia, stuntit, heitot ja pyramidit.
Kilpailut ja meriitit:
Kisasin esinmäisen kerran SM 2011-karsintakisoissa.
Mikä on parasta cheerleadingissa ?
Parasta on joukkueen kanssa treenaaminen ja kehittyminen, kisamatkat ja onnistuminen ja uuden oppiminen!
Mitä mieltä olet Gorilloista ja mikä siinä on parasta ?
Gorilloitten kanssa treenaaminen ja kisaaminen on parasta. En vaihtas päivääkään! Gorilloissa parasta on älytön joukkuehenki, joukkuetoverit, tahdonvoima ja huippu valmentajat!