perjantai 29. huhtikuuta 2011

PARISTUNTIN MM-KULTAA SUOMEEN !


Mika Pennanen ja Mija Schrey ovat voittaneet MM-kultaa paristuntissa Orlandossa ICU:n MM-kilpailuissa. 
Paljon onnea parille ensimmäisestä MM-kullasta!

lue lisää:
katso video:

NL Diamondsista koottu 5H suoritti myös ohjelmansa upeasti puhtaasti ja sijoittui hienosti sijalle 6 :)
Paljon onnea myös näille tytöille !

Nyt jännitetäänkin miten käy Naisilla, Sekalla ja Tanssilla!
Ohjelmat näkee varsity.com tuolta yllä olevasta linkistä ^.

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

SCL:n kesäleiri 2011

SCL:n perinteinen kesäleiri järjestetään taas 21-24.7. Vierumäellä. Leirillä pidetään hauskaa ja opetellaan lajitaitoja ja tietenkin tutustutaan muihin cheerleadereihin ja saadaan uusia kavereita ! Ryhmäjaot ovat; minit,juniori alkeet, juniori edistyneet ja seniorit.

Olen itse osallistunut joskus kauan sitten juniorivuosinani kesäleirille ja mielestäni se oli ihan huippu ! Meillä oli todella hauskaa treenatessa ja tutustuin moniin ihaniin ihmisiin! Suosittelen osallistumaan leirille ja kokemaan sen itse ! Nyt kaikki ilmoittautumaan, sillä paikkoja on rajoitetusti.

lue lisää:
http://www.scl.fi/files/KUTSU_kesaleiri_2011.pdf

8 days left !

Apua ! Enään 8 päivää MM-kisoihin ja sitten pääsevätkin Suomen joukkueet matolle ja räjäyttämään Floridan ! Täytyy sanoa että hirmu nopeasti aika kuluu, muistan kuin eilisen kun vuosi sitten kauhisteltiin sitä pääseekö kukaan Suomen joukkueista lähtemään Floridaan Islannin tulivuorenpurkauksen takia, onneksi sentään tanssijat ja Enkelit pääsivät matkaan! Vaikkakin olisin sitä Gorilloille eri toten toivonut !

No eipä muistella viime vuotta vaan eletään tässä hetkessä ja näissä MM-kisoissa. Tulee kyllä upeat kisat ja upeita suorituksia. Osallistujia on vaikka kuinka monesta maasta, eikä tiedä yhtään mitä muut maat tekevät. Olisi todella hienoa päästä itse paikalle Floridaan ja seuraamaan kisoja ihan lähietäisyydeltä! Enköhän joskus saa aikaiseksi ja lähde kannustamaan maajoukkueitamme ihan sinne maton reunalle.

Itse ainakin olen todella luottavainen Suomen joukkueisiin ja toivotan heille todella paljon onnea, jos joku heistä sattuisi vaikka tätä lukemaan. Kyllä on Suomella upeat ja arvoisensa edustajat, Maajoukkueet. Kuinka hienolta se kuulostaakaan; maajoukkue. Olisin ainakin itse todella innoissani tuosta ja ylpeä, kuten varmasti kaikkien maajoukkueiden jäsenet !

Gorilloilla on todella upea ohjelma ja he ovat kehittyneet v. 2009 huomattavan paljon. En nää mitään syytä mikseivät he olisi mitalijahdissa mukana! Tietysti muillakin mailla on upeita joukkueita, mutta kyllä meillä suomalaisilla ja etenkin Gorilloilla on sitä jotain ainutlaatuista ja salaperäistä mitä muilla ei ole. En ole varma mitä se on, mutta luulen sen olevan sitä kun tulemme pienestä tuntemattomasta maasta niin muut eivät ehkä usko meihin ja meidän taitoihimme, mutta osaamme kuitenkin aina näyttää maailmalle mistä suomalaiset cheerleaderit on tehty; taidosta, suomalaisesta sisusta, omistautumisesta, päättäväisyydestä, ahkeruudesta ja rakkaudesta cheerleadingiin !

Uskon toden teolla myös Timantteihin ja heidän super-5h. Timantit todellakin säihkyvät aina matolla ja näyttävät erityisesti sitä pohjoista voimaansa ja osaamistaan. Näiltä tytöiltä, vai pitäisikö sanoa naisilta löytyy kuitenkin myös kokemusta MM-kilpailuista ja jopa hopean muodossa. Josko saataisiin kirkastettua mitali jopa kultaiseksi. No joka tapauksessa Naisten Maajoukkueen suoritus tulee olemaan timanttinen. Saadaan kyllä nähdä kun nämä nuoret naiset loistavat kirkkaasti matolla, jotkut jopa kahteen otteeseen!
Mielestäni Timanttien tsemppibiisi on aivan loistavaja siinä on mahtavat sanat ja voinkin sitä hyräillä täällä koto Suomessa ja miettiä samalla kuinka Timantit sitä lauleskelevat ympäri Floridaa!
"30 Timanttii iskee tulta, ja koko Florida räjähtää. Ei tätä fiilist voi riistää multa, toivo jäljelle jää. Vain sata fania meille hurraa, ja pyrtsi valmis on nousemaan. Minä turvaan vien nämä Timantit, ja me loistamme uudestaan!"

Tanssijat, Dream Team Dancers. Näiltä naisilta ei ainakaan kokemusta puutu ! Heiltä löytyy useita mitaleja ja ovat he ennenkin mitelleet MM-kullasta.-tosin eri liiton alaisuudessa, mutta en ymmärrä miksei se olisi mahdollista nytkin. Aina kun katson tanssijoiden ohjelmaa (varmaankin suu auki ja silmät pyöreinä) mietin aina kuinka heidän tanssiminen näyttää niin vaivattomalta ja rennolta. Nämä naiset jos ketkä osaavat heittäytyä tanssin lumoihin kunnolla ja eläytyvät täysin sydämellä mukaan! Kyllä se vaan niin on että ylivoimaisesti Suomen paras tanssijoukkue ja paras mahdollinen Maajoukkue.

Sitten päästäänkin analysoimaan aivan huikeaa huippukaksikkoa; Pennanen - Schrey. Aivan loistava parivaljakko, joilla eritoten luottamus toimivat loistavasti.Katselen heidän tekemistään kyynel silmässä, niin upeaa se on. Se kun vahva jäntevä Mika heittelee pienen pientä pippurista Mijaa saa aina yhden kysymyksen pyörimään mielessäni; Miten he oikein tekevät sen? Kaikki hienot stuntit mitä he ovatkaan treenanneet ja varsinkin se treenin määrä, huhhuh mikä kaksikko. Nämä molemmat ovat kyllä koko sydämmestään mukana ja sitä on ilo katsella. Keep Working !

Huhhuh, olipas tämä kirjoittaminen lohduttavaa ja palkitsevaa. Saan kerrankin olla ylpeä, sillä tämä taisi olla ensimmäinen kunnon tekstini, jippikayjei! Tuskin maltan odottaa vielä nämä 8 päivää, eivätkä varmaan jaksa itse maajoukkuelaisetkaan. No onneksi heidän lähtöpäivänsä häämöttää jo lähempänä.

Tsemppiä kaikille Suomen edustajille! Hoitakaa homma kotiin sillä kuuluisalla suomalaisella sisulla, jota teiltä kaikilta löytyy varmasti paljon! Tehkää meidät kotiin jäävät fanit ylpeiksi - vaikkakin olemme teistä ylpeitä jo nyt ! Timantit, Super 5H, Gorillat, Tanssijat ja Pennanen- Schrey = TEAM FINLAND ! <3

 tähän loppuun vielä hieman videomateriaalia vuoden 2009 MM-kisoista.

tiistai 19. huhtikuuta 2011

Team Cheer Freestyle ICU 2011

Olin aikaisemmin unohtanut postauksesta kokonaan tanssisarjan osallistujat niin tässä kaikki osallistujat.

Team Cheer Freestyle

Team Germany
Team Croatia
Team Switzerland
Team Kazakhstan
Team Poland
Team South Korea
Team China
Team Austria
Team Mexico
Team Finland
Team USA
Team Slovenia
Team Colombia
Team Australia
Team Japan
Team Ukraine
Team Scotland
Team Netherlands
Team Norway

eli yhteensä 19 joukkuetta! Huikea kisa tulossa, mutta todella paljon tsemppiä Team Finlandille ! DT Dancers osaa kyllä hoitaa homman kotiin !

New banner !

ELi banneriäänestys on loppunut ja voittajaksi selviytyi nro. 8 selkeällä enemmistöäänimäärällä !
Tulokset:
1. NRO. 8
2. NRO. 1
3. NRO. 6

Kiitos kaikille bannereita tehneille ja lähettäneille ja onnea voittajalle !

bannerikisan voittaja

// kuten huomaatte banneri on väärän kokoinen suhteessa blogin leveyteen, mutta yritän koko ajan saada muokattua sitä oikean kokoiseksi ja toivotaan että se onnistuu sillä muuten joudun muokkaamaan koko blogin ulkoasua hieman !

torstai 14. huhtikuuta 2011

3 DAYS LEFT !

Tosiaan muistin tuossa tulla tarkastamaan, että milloin banneriäänestys päättyy ja tässähän on enää kolme päivää aikaa äänestää! Joten nyt kaikki äänestämään omaa suosikkiaan!

Ääniä tullut yhteensä (tähän mennessä kun tämä on kirjoitettu):
164kpl.
Top 3 ja äänijakauma:
1. nro. 8, 28% äänistä
2. nro. 6, 25% äänistä
3. nro. 1, 24% äänistä

Aika tasaista kolmen kärjen osalta. Hieman nro. 8 viilettää edellä, mutta tilanne voi vielä muuttua ;)
Odotan jo innolla, että minkä saan vaihtaa uudeksi banneriksi. Ja täytyy sanoa tässä vaiheessa jo, että kaikki noista kolmesta on upeita !

ÄÄNESTYSPÄIVIÄ JÄLJELLÄ ENÄÄ KOLME !
ÄÄNESTYS SULKEUTUU 17.4.2011 KLO. 18.00 !

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

MM-kisaajat !

Tästä löytyy listattuna niiden sarjojen osallistujat, joissa Suomikin kilpailee.
Muut sarjat ja osallistujat tästä linkistä:  


All Girl Group Stunt
1. Team Sweden
2. Team Germany
3. Team Canada
4. Team Finland
5. Team USA
6. Team Colombia
7. Team Australia
8. Team China
9. Team Norway
10. Team South Africa
11. Team Mexico
12. Team Denmark
13. Team Switzerland
14. Team Chinese Taipei
15. Team New Zealand
16. Team Japan
17. Team Slovenia

Coed Partner Stunt
1. Team Chinese Taipei
2. Team Finland
3. Team Chile
4. Team Denmark
5. Team Mexico
6. Team Sweden
7. Team Slovenia
8. Team USA
9. Team China
10. Team Colombia
11. Team Canada
12. Team Australia
13. Team Costa Rica
14. Team South Africa
15. Team Thailand
16. Team Germany



Coed Premier (level 6)
1. Team Slovenia
2. Team Germany
3. Team Colombia
4. Team Mexico
5. Team Chile
6. Team Costa Rica
7. Team Norway
8. Team Thailand
9. Team Puerto Rico
10. Team China
11. Team USA
12. Team Finland
13. Team Ecuador
14. Team Denmark
15. Team Chinese Taipei

All Girl Premier (level 6)

1. Team Denmark
2. Team Norway
3. Team Ecuador
4. Team Switzerland
5. Team Finland
6. Team Austria
7. Team Colombia
8. Team USA
9. Team Chile
10. Team Sweden
11. Team Mexico
12. Team Germany

Huikeeta enää 15 päivää MM-kisoihin. Odotan ainakin itse jo innolla miten Suomen joukkueet tulee pärjäämään, mutta täytyy sanoa että sen verran kovatasoset on Suomen maajoukkueet ja itselläni ainakin on täysi luotto päällä heihin. TSEMPPIÄ VAAN MAAJOUKKUEILLE VIIMEISIIN HARJOITUKSIIN !

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Vote for the best banner

Sain huomattavan paljon hyviä banneriehdotuksia ja tässä nyt kaikki listattuna. Jokaisella bannerilla on myös oma äänestysnumero, joka lukee jokaisen bannerin alapuolella. Äänestys tapahtuu sivun oikeassa reunassa ylhäällä olevassa palkissa jossa on siis kaikkien bannereiden numerot ja sitä kautta siis voit äänestää suosikkiasi. Huomaa että vain ne äänestystulokset lasketaan, eli en laske mitään kommentteja tähän tai formspringiin, enkä myöskään mitään s-posteja.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Nyt äänestämään suosikkiasi sivun oikeassa ylälaidassa !
Äänestys päättyy 17.4.2011 klo. 18.00 !



what's up Team Finland ?

Lue Suomen MM-edustajien kuulumiset :

Team Finland CO-ED


Miten MM-treenaus on lähtenyt käyntiin ?
Alkuvuodesta harjoitusviikot koostuivat kunto-osuudesta ja uusien elementtien opettelusta. Joukkue on todella motivoitunut ja tekniikat ovat parantuneet huimasti akrobatiassa ja stunteissa. Ensi viikonloppuna tekniikoihin saadaan vielä lisäapua jenkkivalmentajalta. Valmentaja saapuu naisten maajoukkueen luota Oulusta Helsinkiin ensi viikonloppuna.

Millä mielin ja tavoittein lähdette kisoihin ?
Lähdemme kisoihin avoimin mielin. Kaikki odottavat innolla matkaa Jenkkeihin, koska viime vuonna matka peruuntui tulivuoren purkauksen takia. Tällä kertaa vastustajista ei tiedetä juuri mitään. USA:n sekajoukkueen nimilista ollaan nähty ja odotamme erityisesti näkevämme heidän ohjelmansa, koska mukana on paljon kovia nimiä. Oma tavoite on tehdä puhdas ohjelma jossa kaikki voisivat nauttia esiintymisestä.

Miten olette kasanneet ohjelman rungon, onko se kokonaan ihan uusi vai esim. SM-ohjelman runko ?
Ohjelmassa on paljon samoja elementtejä kuin viime vuoden kisaohjelmissa. Erona on se, että monet stuntit tehdään oikeasti paristuntteina eikä kahdestaan. Pojat esimerkiksi heittävät tuplakierteitä nyt yksin koppiin stunteista. Kaikki stuntit menee ylösmenossa suorille käsille eikä rintatason kautta. Pyramideihin on lisätty kierre- ja voltti ylösmenoja.


Millä perusteella kisajoukkue on valittu ja kuinka monta tyttöä ja kuinka monta poikaa siihen kuuluu ?
Kisajoukkue on valittu kokemuksen, asenteen ja taitojen perusteella. Tyttöjä ohjelmassa on 11 ja poikia 13.

Miten matkaatte Floridaan ja kuinka kauan viivytte siellä sekä miten olette saaneet rahoituksen matkaan?
Floridaan saavutaan kisaviikon maanantaina ja kisat loppuvat sunnuntaina. Siitä osa jää lomailemaan vielä viikoksi ja osa lähtee kotiin jo pari päivää kisojen jälkeen. Gorillat ovat tehneet jonkun verran työkeikkoja kerätäkseen joukkueelle rahaa matkaan. Suurin osa laskusta jää kuitenkin yksittäisen urheilijan maksettavaksi. Joidenkin vanhemmat auttavat laskun maksamisessa ja työssäkäyvät yrittävät säästää matkarahoja omasta palkastaan.

Terveiset faneille: Muistakaa katsoa kisat varsityn nettisivujen kautta ja kannustaa kaikkia Suomalaisia joukkueita tekemään parhaansa.



kuvat © Funky Team Gorillaz
seuraa Gorilloiden blogia :

Maajoukkueista blogeissa

Ruotsalaisessa blogissa Suomen maajoukkueista pientä juttua:

Norjan mestaruuskisoista videoita, tuloksia jne. Norjalaisessa blogissa:

tiistai 5. huhtikuuta 2011

SM-kisakooste netissä

Olen koko päivän ollut kotona kuumeessa ja olen todella tylsistynyt. Löysin onneksi päivän piristeen, sillä olen katsonut SM-kisakoostetta netistä uudestaan ja uudestaan. Jotenkin vain en kyllästy noihin joihinkin ohjelmiin.
Löytyy minulta onneksi myös SM-kisadvd josta nään kaikkien ohjelmat, mutta kyllä tuo televisio kuva on kuitenkin huomattavasti parempi ja mukavaa katsottavaa ! :) Jatkan tässä kuitenkin nyt koosteen katsomista.
Ja jos jollain on jäänyt tuo näkemättä, niin nyt katsomaan osoitteessa:

Tämän koosteen katsomisen jälkeen aion katsoa Jimiltä tullutta ohjelmaa jossa kerrotaan cheerleadingistä.
Ohjelman voi katsoa youtubesta: 

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Last day !

Tänään on siis viimeinen päivä lähettää banneriehdotuksia osoitteeseen: cheerleadingfansite@hotmail.fi
Lue lisää bannereista : http://cheerfs.blogspot.com/2011/03/uusi-banneri.html

Bannereita on jo kertynyt muutamat kappaleet. Julkaisen luultavasti huomenna tai keskiviikkona postauksen jossa kaikki bannerit nähtävissä ja laitan äänestyksen käyntiin, sillä päätin että lukijat saavat päättää voittajan ! :)

Sportirossa nyt seuravaatteita

Huomasin tuossa selaillessani Sportiron sivuja, että siellä on nykyään myynnissä myös seuratuotteita. Sieltä onkin sitten helppo ostaa seuran vaatteita silloin kun itselleen sopii, eikä aina tarvitse seuran kautta tilata. Tällä hetkellä seuravaatteita on myynnissä GS:llä ja FT:llä.



Muistutuksena vielä tähän loppuun että TÄNÄÄN VIIMEINEN PÄIVÄ toimittaa minulle itse tekemäsi banneri ehdotukset !

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Tomorrow last day !

Huomenna on siis viimeinen päivä toimittaa itse tekemäsi bannerit minulle !
Lue lisää: