tiistai 1. kesäkuuta 2010

Viqueens Passion

Norjan tämän vuoden edustaja tyttöjen ryhmästuntissa on Viqueens Passion.
Tytöt ovat erittäin taitavia ja heiltä odotan erittäin upeaa ohjelmaa voltteineen. Smash ja GS saavat antaa kaikkensa että pystyvät haastamaan heidät ja kyllä sm-kisojen perusteella molemmilla on siihen hyvät mahdollisuudet.

video : Viqueens Passion Norjan Mestaruuskisat päivät 1&2

Haluan hieman kommentoida itse kilpailusuorituksia.Videon alussa ohjelma näyttää hienolta ja siistiltä, mutta itse 1 päivän kilpailusuoritus on täysi katastrofi. Stuntteja tulee alas aivan liikaa ja näyttää siltä että ensimmäisen pudotuksen jälkeen tytöt menevät lukkoon ja sen takia muitakin tulee alas. Tämän suorituksen perusteella ymmärän 1 kilpailupäivän jälkeen sijan 3. Toisen päivän kilpailusuoritus näyttää jo aivan loistavalta ja sitä on hiottu kyllä edellisestä paljon. Upea suoritus ja parannus tytöiltä, saavat olla ylpeitä Norjan mestareita. Katastrofin jälkeen upea kokoaminen ja voitto, mikäs sen parempaa.

4 kommenttia:

  1. mielestäni smash ja gs ei yllä viqueensien tasolle mutta voivat he toki yllättää !

    VastaaPoista
  2. juu ei kyllä ton perusteella oo suomen tiimeillä mitään mahiksia, mutta voihan ne aina yllättää

    VastaaPoista
  3. kyllä mun mielestä taas suomella on ihan hyvät mahikset voittaa, tcs ja gs on molemmat tosi taitavia stuntteja. ei toi norjan setti kauheen erikoista oo.

    VastaaPoista
  4. suomen setti on vielä vähemmän erikoista

    VastaaPoista

Cheerleading Fansite toivoo saavansa kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos :)