tiistai 27. heinäkuuta 2010

Pientä päivitystä

Tosiaan päätin nyt hieman laajentaa blogin näkyvyyttä, joten tein käyttäjät Youtubeen, Demiin ja Facebookkiin.
Demistä voit lukea joitakin kommentteja siellä cheer keskusteluissa, mutta yritän kuitenkin keskittää omat kommentit tänne blogiiin.Youtubessa kommenttoin videoihin ja lisään niitä suosikkeihin ja sitä rataa, ehkä joskus saan kuvattua omiakin videoita kisoista, niin voin niitä sitten lisäillä sinne.
Facebookkiin taas tein sellaisen fanisivun, josta voi myös lukea hieman päivityksiä ja samalla mainostan blogia.
Siinä taisi sitten ollakkin kaikki noi laajennukset.

CFS Youtubessa
CFS Demissä
CFS Facebookissa

Sitten vielä muuta asiaa. Yritän nyt syksyn saapuessa kirjoitella vähän useammin, mutta se on todella hankalaa sillä käyn töissä joten suurin osa ajasta menee siihen, välillä toki töissä koneella auki blogi ja jotain postausta voin laittaa silleen salaa pomolta :-D Olisi todella mukavaa kuulla teidän lukijoiden mietteitä tästä blogista ja postauksista, toivomuksia aiheisiin tai haastatteluihin ja sen sellaista. Laitan tähän sivulle lähiaikoina sellasen viestilaatikon johon voi kirjotella, mutta myös ihan sähköpostiakin voi laittaa osoitteeseen : cheerleadingfansite@hotmail.fi

2 kommenttia:

  1. Olis kiva jos pystyisit vähän laajemmin kirjottaa esimerkiksi jos jollain seuroilla on jotain tapahtumia tai joku joukkue menee ulkomaille kisoihin kaikkea mahollista mitä tulee mieleen : ) ja sit kanssa voit kirjotella juttua myös muiden maiden cheer joukkueista : )

    VastaaPoista
  2. yritän laajentaa kirjoituksia =) todella mukavaa kun kerroit mielipiteesi, vaikkakin yritän blogissa keskittyä cheeriin suomessa niin on mielessäni pyörinyt tuollainen muiden maiden joukkueista kirjoittaminen, kyllä niitäkin varmasti tulee olemaan (:

    VastaaPoista

Cheerleading Fansite toivoo saavansa kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos :)