torstai 10. maaliskuuta 2011

Haastattelussa Julia


© Julia


Nimi : Julia Matilainen
Ikä : 12v.
Seura ja joukkue: Spirit Shakin' Blizzard
Asuinpaikka: Järvenpää
Nostopaikka : Nousija/Flyer
Harrastusvuodet: 3 vuotta
Missä joukkueissa olet harrastanut ? Aloitin minien alkeisjoukkue Hurricanessa, sitten siirryin minien kisaavaan joukkueeseen Whirlwindiin ja nyt olen junioriedustusjoukkue Blizzardissa.
Miten aloitit cheerleadingin ? Katsoin telkkariohjelma Huumaa, kun siinä oli esiintymässä cheerleadereitä ja innostuin sitä kautta aloittamaan.
Mikä lajissa on parasta ? Rankat treenit, kisat, onnistumisen tunne ja melkein kaikki muukin :)
Saavutukset : Whirlwindissä Supercheer 2010- kisoissa 11. sija ja samassa joukkueessa Syyskisoissa 2010 9. sija.
Tavoitteet : Oppia flikki.
Parhain muistosi lajista : Kaikki kisat :D
Lempparijoukkue: FT Gorillaz, Cheer Extreme Allstars Sr. Elite, GS Whitelighters.


Haluatko itse haastatteluun ? Ota yhteyttä cheerleadingfansite@hotmail.fi

17 kommenttia:

  1. voisitko haastattella mielummin vanhempii ja jotka on menestyvissä joukkueissa?

    VastaaPoista
  2. ÄLÄ VAA! :D:D:

    VastaaPoista
  3. ^ aika asiatonta sanoa "menestyvissä" joukkueissa.. Olisiko kivaa kun kaikki haastattelut olisi esim. Eliteläisistä? voisi siinä vähän mielenkiinto loppua..

    VastaaPoista
  4. No tottahan se on et spirit shakin on huono seura :DD mutta sulonen tyttö on.

    VastaaPoista
  5. ^ aika reilua hei! toi on mun mielest asiatonta ! mietikkääpä jos teistä kirjotettais et "ompa noi huonoja, miks noi on ees tääällä" miettikää sitä pällit

    VastaaPoista
  6. ja pitääkö aina olla menestyvästä joukkueesta? no mut gorilloitten kapteenien haastattelu ois kiva.

    VastaaPoista
  7. Millä perusteella Spirit Shakin on 'huono' seura? Esimerkiksi Blizzardhan on menestynyt hyvin avoimissa kilpailuissa ja sennujoukkue Typhoon on päässyt monena vuotena peräkkäin SM-kilpailuihinkin, jonne ei mikään ihan surkea joukkue pääsekään. Mineiltäkin muistaakseni näkynyt ihan hienoja ohjelmia!
    Pienemmillä paikkakunnilla armoton totuus on se, että ihmisiä on vähemmän ja luonnollisestikin siksi taso ei vain voi olla niin korkea. Varmasti SS:ssa on kuitenkin hyvä valmennuksen taso, motivoituneita harrastajia ja en kyllä missään nimessä sanoisi seuraa huonoksi. Miettikää vähän!

    Muutenkin olisi typerää lukea vain kärkijoukkueiden haastatteluita - monipuolisia juttuja on mukavampi lukea ja kiva kuulla eri seurojen ja niiden jäsenten kuulumisia.

    VastaaPoista
  8. Kiva haastattelu ja se ois kyllä tosi tylsää lukee vaan kärkijoukkueiden haastatteluja! (:

    VastaaPoista
  9. JUST hyvä ku on tälläsista seuroista eikä vaan aina niistä kärkijoukkuedein !!!!!!1

    VastaaPoista
  10. Niimpä ei mua ainakaan kiinosta vaan jotku pk-seudun seurat! Vaan just kaikki muut ja neki mitkä ei välttämät menesty aina nii hyvi :)))

    VastaaPoista
  11. taitaa olla kusi noussu joittenki ns. "MENESTYVIEN" joukkueiden/seurojen harrastajie päähä. toi on tosi loukkaavaa ja voisitte HIEMAN miettiä omaakin asenettanne. mun mielestä on mukavaa lukee kaikkien haastatteluja eri seuroista.

    VastaaPoista
  12. Todella törkeää myös mielestäni tulla tänne haukkumaan joitakin seuroja huonoiksi ja käskeä haastattelemaan vain menestyvistä kärkijoukkueista ja vanhempia.

    Haastatteluihini osallistuvat ovat aina vapaaehtoisia ja minulla ei todellakaan ole minkäänlaista rajausta kuinka vanha tai missä seurassa tai joukkueessa kyseinen ihminen on.

    Kannattaa oikeasti miettiä mitä tänne ja varsinkin näihin haastatteluihin kommentoi. Ei haastateltavista varmaan ole mukavaa lukea omasta haastattelustaan törkeitä kommentteja joissa haukutaan kyseisen henkilön joukkuetta huonoksi. Miettikää toki miltä teistä tuntuisi se.

    Kuten monen mielestä niin myös omasta mielestäni on paljon mukavampaa lukea monipuolisia ja eri joukkueista haastatteluja eikä aina vain niiden kärkijoukkueiden.

    CheerFIN:in kanssa olen samaa mieltä siitä, että miksi muka SSC on niin huono seura. Okei, selväähän se on että heillä ei niitä kaikkista kirkkaimpia sijoituksia ole, mutta ei se ole syy olla haastattelematta heitä. Cheerleadereina hekin voivat olla hyvin mielenkiintoisia ihmisiä.

    VastaaPoista
  13. Hyviä pointteja teillä, että voivat olla mielenkiintoisia ihmisiä ja kiinnostavaa kuulla muiden seurojen kuulumisia, mutta toisaalta eihän tässä haastattelussa ollut mitään erikoisen mielenikiintoista, kuulumisia tms... Sinäänsä ymmärrän että mitä haette, mutta ehkä ihmisiä enemmän kiinnostaa ne ns. menestyvämmät seurat, koska he ovat mukana niissä kärkikamppailuissa.. Tai siis tuskin ketään nyt niiin paljon kiinnostaa ketkä ne SM vaikka sijoituksesta 7. alaspäin ovat..
    Ja lisäyksenä vielä, että Suomessa ei tosiaan ole niin hyvä taso mitä aina puhutaan. Totta on että kärkijoukkueilla on myös kansainvälisellä tasolla kovat ohjelmat, mutta esim. Suomessa SM:eihin pääseminen ei takaa välttämättä hyvätasoista joukkuetta...

    VastaaPoista
  14. Hyviä pointteja myös sinulla! Ja olen kanssasi myös osittain samaa mieltä siitä että Suomessa taso ei todellakaan ole niin kova kuin se voisi olla.

    Suomen taso verrattuna vaikka jenkkeihin tms. on todella matala, mutta jos vertaa Euroopan maiden tasoon niin Suomi on todella korkealla tasolla. Vaikkakin Norjassa Viqueensit ovat hyviä ei heillä muita menestyviä seuroja ole, kuten Suomessa taas menestyy moni seura.

    VastaaPoista
  15. Ihana pikkumini ja kiva haastattelupostaus! Tee vaan jatkossaki haastiksia tällasist ei-niin-ennalta-arvattavista joukkueista, nää on kivoja! Ite en henk koht jaksa kiinnostuu noist teiniritsa-haastiksista, kun esim toi uusin postaus - Tee sellasista seuroista juttuja jotka on vähä vähemmän tunnettuja ja joist ihmiset ei tiedä nii paljoo, haluun ainaki ite lukee mieluummin niitä!

    VastaaPoista
  16. Kiva kun tääl ei oo niist kärkiseuroist joka kerta kun niistä tehdään AINA kaikkialla muualla. Eikä mun mielest SSC oo mitenkää huono seura. Sitä paitsi taso voi nousta tai laskea eri vuosina. :)

    VastaaPoista

Cheerleading Fansite toivoo saavansa kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos :)