keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

8 days left !

Apua ! Enään 8 päivää MM-kisoihin ja sitten pääsevätkin Suomen joukkueet matolle ja räjäyttämään Floridan ! Täytyy sanoa että hirmu nopeasti aika kuluu, muistan kuin eilisen kun vuosi sitten kauhisteltiin sitä pääseekö kukaan Suomen joukkueista lähtemään Floridaan Islannin tulivuorenpurkauksen takia, onneksi sentään tanssijat ja Enkelit pääsivät matkaan! Vaikkakin olisin sitä Gorilloille eri toten toivonut !

No eipä muistella viime vuotta vaan eletään tässä hetkessä ja näissä MM-kisoissa. Tulee kyllä upeat kisat ja upeita suorituksia. Osallistujia on vaikka kuinka monesta maasta, eikä tiedä yhtään mitä muut maat tekevät. Olisi todella hienoa päästä itse paikalle Floridaan ja seuraamaan kisoja ihan lähietäisyydeltä! Enköhän joskus saa aikaiseksi ja lähde kannustamaan maajoukkueitamme ihan sinne maton reunalle.

Itse ainakin olen todella luottavainen Suomen joukkueisiin ja toivotan heille todella paljon onnea, jos joku heistä sattuisi vaikka tätä lukemaan. Kyllä on Suomella upeat ja arvoisensa edustajat, Maajoukkueet. Kuinka hienolta se kuulostaakaan; maajoukkue. Olisin ainakin itse todella innoissani tuosta ja ylpeä, kuten varmasti kaikkien maajoukkueiden jäsenet !

Gorilloilla on todella upea ohjelma ja he ovat kehittyneet v. 2009 huomattavan paljon. En nää mitään syytä mikseivät he olisi mitalijahdissa mukana! Tietysti muillakin mailla on upeita joukkueita, mutta kyllä meillä suomalaisilla ja etenkin Gorilloilla on sitä jotain ainutlaatuista ja salaperäistä mitä muilla ei ole. En ole varma mitä se on, mutta luulen sen olevan sitä kun tulemme pienestä tuntemattomasta maasta niin muut eivät ehkä usko meihin ja meidän taitoihimme, mutta osaamme kuitenkin aina näyttää maailmalle mistä suomalaiset cheerleaderit on tehty; taidosta, suomalaisesta sisusta, omistautumisesta, päättäväisyydestä, ahkeruudesta ja rakkaudesta cheerleadingiin !

Uskon toden teolla myös Timantteihin ja heidän super-5h. Timantit todellakin säihkyvät aina matolla ja näyttävät erityisesti sitä pohjoista voimaansa ja osaamistaan. Näiltä tytöiltä, vai pitäisikö sanoa naisilta löytyy kuitenkin myös kokemusta MM-kilpailuista ja jopa hopean muodossa. Josko saataisiin kirkastettua mitali jopa kultaiseksi. No joka tapauksessa Naisten Maajoukkueen suoritus tulee olemaan timanttinen. Saadaan kyllä nähdä kun nämä nuoret naiset loistavat kirkkaasti matolla, jotkut jopa kahteen otteeseen!
Mielestäni Timanttien tsemppibiisi on aivan loistavaja siinä on mahtavat sanat ja voinkin sitä hyräillä täällä koto Suomessa ja miettiä samalla kuinka Timantit sitä lauleskelevat ympäri Floridaa!
"30 Timanttii iskee tulta, ja koko Florida räjähtää. Ei tätä fiilist voi riistää multa, toivo jäljelle jää. Vain sata fania meille hurraa, ja pyrtsi valmis on nousemaan. Minä turvaan vien nämä Timantit, ja me loistamme uudestaan!"

Tanssijat, Dream Team Dancers. Näiltä naisilta ei ainakaan kokemusta puutu ! Heiltä löytyy useita mitaleja ja ovat he ennenkin mitelleet MM-kullasta.-tosin eri liiton alaisuudessa, mutta en ymmärrä miksei se olisi mahdollista nytkin. Aina kun katson tanssijoiden ohjelmaa (varmaankin suu auki ja silmät pyöreinä) mietin aina kuinka heidän tanssiminen näyttää niin vaivattomalta ja rennolta. Nämä naiset jos ketkä osaavat heittäytyä tanssin lumoihin kunnolla ja eläytyvät täysin sydämellä mukaan! Kyllä se vaan niin on että ylivoimaisesti Suomen paras tanssijoukkue ja paras mahdollinen Maajoukkue.

Sitten päästäänkin analysoimaan aivan huikeaa huippukaksikkoa; Pennanen - Schrey. Aivan loistava parivaljakko, joilla eritoten luottamus toimivat loistavasti.Katselen heidän tekemistään kyynel silmässä, niin upeaa se on. Se kun vahva jäntevä Mika heittelee pienen pientä pippurista Mijaa saa aina yhden kysymyksen pyörimään mielessäni; Miten he oikein tekevät sen? Kaikki hienot stuntit mitä he ovatkaan treenanneet ja varsinkin se treenin määrä, huhhuh mikä kaksikko. Nämä molemmat ovat kyllä koko sydämmestään mukana ja sitä on ilo katsella. Keep Working !

Huhhuh, olipas tämä kirjoittaminen lohduttavaa ja palkitsevaa. Saan kerrankin olla ylpeä, sillä tämä taisi olla ensimmäinen kunnon tekstini, jippikayjei! Tuskin maltan odottaa vielä nämä 8 päivää, eivätkä varmaan jaksa itse maajoukkuelaisetkaan. No onneksi heidän lähtöpäivänsä häämöttää jo lähempänä.

Tsemppiä kaikille Suomen edustajille! Hoitakaa homma kotiin sillä kuuluisalla suomalaisella sisulla, jota teiltä kaikilta löytyy varmasti paljon! Tehkää meidät kotiin jäävät fanit ylpeiksi - vaikkakin olemme teistä ylpeitä jo nyt ! Timantit, Super 5H, Gorillat, Tanssijat ja Pennanen- Schrey = TEAM FINLAND ! <3

 tähän loppuun vielä hieman videomateriaalia vuoden 2009 MM-kisoista.

7 kommenttia:

  1. En halua olla mitenkään ilkeä, mutta omasta mielestäni tämä postaus meni jo vähän ylidramaattisen puolelle ja kävi hieman kiusalliseksikin lukea. Käytät todella liioiteltuja ilmaisuja ja ainakaan itse en yhtään tykkää lukea tuontyyppistä tekstiä. Muista myös ensi kerralla oikolukea tekstisi, ettei sinne tulisi noin paljon virheitä.
    Ihan hyvä yritys silti ja aihe ainakin ajankohtainen.

    VastaaPoista
  2. Hyvä kirjoitus, oikealla asenteella ja tsempillä

    VastaaPoista
  3. Liikaa yliampuavia adjektiiveja: upea (6 kertaa), hieno (3 kertaa), timanttinen, loistava (3 kertaa), mahtava, huikea...
    Tykkään paljon enemmän kunnollisesta ja puolueettomasta tekstistä, tää meni ihan yli, esimerkiksi timanttien mm-KULLAN mahdollinen pohdiskelu, mitä en todellakaan usko tapahtuvan, ei millään pahalla heille.

    VastaaPoista
  4. Valtavasti tsemppiä ja jaksamista kaikille maajoukkueille,näyttäkää mistä Suomi on tehty!!!

    VastaaPoista
  5. Mun mielest oli hyvä lisää vaa tämmösii meni pikkase yli mut kiva oli lukee :)kiitti tosi paljon et jaxat ylläpitää tätä blokii :)

    VastaaPoista
  6. Mun mielest oli kans hyvä kirjotus.

    VastaaPoista
  7. Kiitos palautteesta, niin negatiivisesta kuin positiivisesta.

    VastaaPoista

Cheerleading Fansite toivoo saavansa kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos :)