keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Team Finland CO-ED


Miten MM-treenaus on lähtenyt käyntiin ?
Alkuvuodesta harjoitusviikot koostuivat kunto-osuudesta ja uusien elementtien opettelusta. Joukkue on todella motivoitunut ja tekniikat ovat parantuneet huimasti akrobatiassa ja stunteissa. Ensi viikonloppuna tekniikoihin saadaan vielä lisäapua jenkkivalmentajalta. Valmentaja saapuu naisten maajoukkueen luota Oulusta Helsinkiin ensi viikonloppuna.

Millä mielin ja tavoittein lähdette kisoihin ?
Lähdemme kisoihin avoimin mielin. Kaikki odottavat innolla matkaa Jenkkeihin, koska viime vuonna matka peruuntui tulivuoren purkauksen takia. Tällä kertaa vastustajista ei tiedetä juuri mitään. USA:n sekajoukkueen nimilista ollaan nähty ja odotamme erityisesti näkevämme heidän ohjelmansa, koska mukana on paljon kovia nimiä. Oma tavoite on tehdä puhdas ohjelma jossa kaikki voisivat nauttia esiintymisestä.

Miten olette kasanneet ohjelman rungon, onko se kokonaan ihan uusi vai esim. SM-ohjelman runko ?
Ohjelmassa on paljon samoja elementtejä kuin viime vuoden kisaohjelmissa. Erona on se, että monet stuntit tehdään oikeasti paristuntteina eikä kahdestaan. Pojat esimerkiksi heittävät tuplakierteitä nyt yksin koppiin stunteista. Kaikki stuntit menee ylösmenossa suorille käsille eikä rintatason kautta. Pyramideihin on lisätty kierre- ja voltti ylösmenoja.


Millä perusteella kisajoukkue on valittu ja kuinka monta tyttöä ja kuinka monta poikaa siihen kuuluu ?
Kisajoukkue on valittu kokemuksen, asenteen ja taitojen perusteella. Tyttöjä ohjelmassa on 11 ja poikia 13.

Miten matkaatte Floridaan ja kuinka kauan viivytte siellä sekä miten olette saaneet rahoituksen matkaan?
Floridaan saavutaan kisaviikon maanantaina ja kisat loppuvat sunnuntaina. Siitä osa jää lomailemaan vielä viikoksi ja osa lähtee kotiin jo pari päivää kisojen jälkeen. Gorillat ovat tehneet jonkun verran työkeikkoja kerätäkseen joukkueelle rahaa matkaan. Suurin osa laskusta jää kuitenkin yksittäisen urheilijan maksettavaksi. Joidenkin vanhemmat auttavat laskun maksamisessa ja työssäkäyvät yrittävät säästää matkarahoja omasta palkastaan.

Terveiset faneille: Muistakaa katsoa kisat varsityn nettisivujen kautta ja kannustaa kaikkia Suomalaisia joukkueita tekemään parhaansa.



kuvat © Funky Team Gorillaz
seuraa Gorilloiden blogia :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cheerleading Fansite toivoo saavansa kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos :)