perjantai 10. kesäkuuta 2011

Joukkueiden karsinnoista

Ajattelin nyt tehdä postausta joukkuieden karsinnoista.Omaan silmääni on pistänyt suuresti se milloin joukkueet järjestävät karsintoja. Otetaan nyt esimerkkinä hieman suurempia seuroja.

Esimerkiksi ainakin HAC,FT ja GS täydentävät joukkueitaan monta kertaa vuodessa, yleensä aina kilpailuiden jälkeen. Tämä on mielestäni hyvä juttu, mutta pääseekö uusi tyttö helposti mukaan joukkueeseen näin "kesken kauden".

Spirit Shakinin, DT, Smash, NL, WCV ja Jaguars järjestävät karsintoja yleensä n. kerran vuodessa SM-kilpailuiden jälkeen. Tällöin joukkueet pysyvät koko kauden suht samoina. Tämähän on tietenkin hyvä juttu.

Mutta kumpi sitten on parempi - joukkueen pysyminen samana vai muutaman uuden nouseminen joukkueeseen?
Mielestäni molemmat tavat ovat hyviä ja molemmissa on omat hyvät puolensa. Seuroissa joissa karsintoja järjestetään kesken kauden, nostetaan joukkueeseen tietenkin ne taitavimmat yksilöt, jotka tuovat joukkueelle jotain lisäpotkua.

Tietenkin kesken kauden joukkueeseen voidaan nostaa muutama uusi loistoyksilö, mutta useamman uuden tulo voi tietenkin sekoittaa muiden joukkueiden toimintaa.

Nyt keskustelua käyntiin, mitä mieltä olette asiasta kannattaako karsintoja järjestää useamman kerran vai ainoastaan kerran vuodessa ?

3 kommenttia:

  1. Molemmissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Mä kannatan et yhet karsinnat vuodes mut jos joukkueesta lähtee useampia harrastajia kesken kauden nii voi järjestää karsintoi useamman kerran vuodes(:

    VastaaPoista
  2. Joo tietty jos useampi lähtee niin sitten tietenkin karsinnat että saadaan joukkueeseen porukkaa tarpeeksi :)

    VastaaPoista
  3. Samaa mieltä :)

    VastaaPoista

Cheerleading Fansite toivoo saavansa kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos :)