sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Veikkausta jatkuu

Aikaa jäi myös junnujen veikkaukseen :-) joten tässä veikkaukset junnuihin ja taas lyhyet kommentit 5!

1. GS Whitelighters
- Taso pysynyt varmaankin aika samana mitä EM-kisoissa nähtiin ja siellähän nähtiin sellaista menoa että ! Ehdottomasti yksi lempijoukkueistani ja erittäin taitava joukkue kasassa. Akro ja hypyt todella hyviä, perussiisteys ja -tiukkuus kunnossa. =)

2. FT Wild Sparkles
- Luulen että fankkarit ovat treenanneet kovasti ja ovat kehittyneet varmasti huikean paljon. Odotettavissa hieno ja varma ohjelma, ainakin toivon niin koska en ole joukkueesta kuullut yhtään mitään, mutta toivotaan parasta.

3. TCS Tigers
- EM-kisojen stuntin perusteella joukkue taas kehittynyt, mutta eihän sitä tiedä millaista koko joukkueella sitten, mutta toivotaan että turkulaiset yltävät vihdoinkin mitaleille, sen verran hienoa ja huimaa kehitystä ollut, oikein odotan jo että nään miten joukkue kehittynyt taas. Vähän lisää akroa niin alkaa olemaan Suomen kärjen tasolla.

4. HAC Jr. Elite
- Junnu Eliten treenailusta en ole myöskään kuullut ja en tiedä tasosta mitään, mutta ainakin EM-tasoinen ohjelma tulossa, toivottavasti ainakin. Junnu elite osaa myös aina yllättää ja toivon myös nyt niin tapahtuvan :)

5. Jaguars Jupiter
- Syyskisojen esiintymisen perusteella ihan siisti ja varman tiukka ohjelma. Odotan innolla millainen ohjelma SM-karsinnoissa!

6. NL Pearls
7. Jaguars Saturnus
8. WCV Iron
9.Crocodiles Babacos
10. DT Tiger Cats

Junioreiden sarjaa on erittäin vaikeaa arvioida koska kaikki joukkueet tekevät (ainakin kärjessä) melkein samoja juttuja ja samantasoisesti, erottelevana tekijänä akro, siisteys ja tiukkuus sekä varmuus.
Odotettavissa kunnon kamppailua kärkisijoista ja mitaleista. Mutta voin jo näin veikata että Ainakin kärki kymmenikkö on ehdottomasti huippujoukkueita. Suomen junioreiden taso on huiman korkea, odottakaas vain kun nämä juniorit siirtyvät naisiin, saadaan naisissakin kovat kamppailut aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cheerleading Fansite toivoo saavansa kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos :)