sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Veikkausta

Minua pyydettiin ja itsekin ajattelin hieman veikkailla SM-karsintojen tuloksia nyt alustavasti naisten osalta, mutta junnuistakin mahdollisesti myöhemmin tänään. Vihdoinkin vapaa viikonloppu ilman mitään menoa ja nyt jopa aikaa hieman postailla ! :-)

Mutta nyt veikkauksiin; ( huom. lyhyet kommentit vain 5!)


1. HAC Elite
- Aivan upea joukkue, hyvä joukkuehenki ja erittäin taitavia tyttöjä. Joukkue pysynyt suht koht samana kuin viime SM joten taso on pysynyt saman korkuisena, jopa hieman parempana. Facebookissa nähty videota treenailusta ja olen käynyt Kisikselläkin muutaman kerran kurkkimassa. Odotan erittäin kovatasoista ohjelmaa.

2. GS Angels
- Hieno ja vaativa ohjelma EM-kisoissa. Huhun mukaan taso laskenut, mutta mielestäni ei pidä paikkaa mitä treenailua olen hieman nähnyt. Odotettavissa upea ohjelma ja sellaista kultaista spirittiä ja enkelien tahtoa. Erittäin taitava joukkue, mutta ei kuitenkaan ehkä ihan Eliten tasoa.

3. WCV Platinum
- Erittäin tasokas joukkue ja kehittynyt huimasti muutaman vuoden sisällä. Ehdottomasti mitalikamppailussa mukana !

4. NL DIamonds
- En tiedä tasosta yhtään mutta luulen että suht koht samaa kuin EM-kisoissa, joissa hieno ohjelma ehkä kuitenkaan ei niiin vaativa kuin ELite ja ANgels.

5. TCS Dragons
- Taitava joukkue, vahvuus hypyt - heikkous akro. Luultavasti saman tasoista kuin viime SM. Toivotaan kyllä hienoa ohjelmaa ja ehkä he yllättävät - who knows ?

6. Jaguars Venus
7. CSF Ladies
8. DT Wild Cats
9. GS Genies
10. FT Wild Flyers

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cheerleading Fansite toivoo saavansa kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos :)