keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Naisten Maajoukkueen MM-blogi 2011



Tästä pääset NL Diamondsin MM-blogiin. Blogissa voit seurata kuinka joukkue valmistautuu ICU:n MM-kisoihin Huhtikuussa. Blogiin päivitetään kuva- ja videomateriaalia.
Todella mukavaa kun saa seurata Maajoukkueen valmistautumista ja treenailua näin blogin välityksellä.






8 kommenttia:

  1. melko lapsellista painaa dislikea.

    VastaaPoista
  2. minä painoin dislakea syystä koska:
    a) en pidä siitä, että timantit ovat suomen maajoukkue 2011. täysin väärä joukkue lähtee edustamaan mm-kisoihin. tylsiä ja mielikuvituksettomia ohjelmia, aina muilta kopioituja juttuja. ei myöskään taidoiltaan mikään paras joukkue (kun katsoo teknisesti)
    b) blogi on täysin typerä, koska sitä ei nähtävästi päivitetä ollenkaan. miksi painaisin like-buttonia siitä hyvästä, että saan nähdä kun aikaiseksi on saatu parissa viikossa pari rumaa kuvaa.
    c) en tykkää tästä postauksesta ylipäätään, koska ulkoasukin on ruma. tuo alempi kuva (tekstillinen) on täysin turha, kliseinen ja nolo.

    VastaaPoista
  3. Kylläpäs jollakin on kovasti hiekkaa intiimialueellaan!

    VastaaPoista
  4. Kaikkia ei voi miellyttää, mutta pakko sen verran kertoa, että blogia kirjoittava valmentajamme on parin viikon mittaisella ulkomaanreissulla, joten siksi blogia ei ole viime viikolla päivitetty :)

    VastaaPoista
  5. - kaikilla omat syyt varmasti siihen
    - osaksi samaa mieltä, kaikkia ei voi miellyttää ja sinua selvästi ärsyttää jokainen asia
    - juuri näin !
    - näin on, kaikkia ei todellakaan voi miellyttää, kivaa tietää tämä

    VastaaPoista
  6. Painoin dislikea siksi, että postauksena tässä ei ollut mulle mitään uutta, kun olin jo tästä tietoinen eli kritisoin blogin kirjoittajan postausta, en siis itse aihetta.

    Toivottavasti muutkin mm-joukkueet (tanssi ja seka)laittaa blogit pystyyn, niitä on aivan todella kiva lukea keväisin! Ja mä en jaksa lähteä tuolle teinimeininkilinjalle ja valittaa, kuinka viime kevään sekan ja naisten blogeja päivitettiin mielestäni liian harvoin ja naisten joukkueen blogin ulkoasu oli todella aneeminen - korostan että päivitystiheydestä riippumatta oli tosi kiva, että ne ylipäätään sellasia blogeja jaksoi pitää :-) .

    VastaaPoista

Cheerleading Fansite toivoo saavansa kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos :)