torstai 24. helmikuuta 2011

PM- & Nordic Open -kilpailut

Lainataan jutun aihetta taas kerran Demi.fi:stä. Kuten useat ovat siellä keskustelleet että ketkä lähtevät PM-kisoihin ja ketkä Nordic Openiin. Tästä onkin sitten monenlaista versiota ja todella monella menevät nämä kilpailut vähän päällekkäin ja sekaisin.

PM-kilpailuissa siis kilpailevat Pohjoismaiset Aikuisten joukkueet Pohjoismaiden mestaruuksista, eli junioreita ei nähdä kyseisissä sarjoissa kisaamassa.
Monet juniorijoukkueet taas ottavat osaa Nordic Openiin, joka on siis avoin kilpailu pohjoismaisille joukkueille.

Nämä molemmat kilpailut kisataan ensimmäistä kertaa siis 21.5.2011 Vantaan Valtti-Arenalla, jossa kisataan samaisena viikonloppuna 22.5. May Madness-kilpailut.



PM-kisoista odotetaan todella kovatasoista sillä siellä on mukana Norja, jota ei nähdä EM-kilpailuissa haastamassa Suomea. Voidaan siis sanoa, että PM-kisoista tulee kovempi taisto kuin EM-kisoista.

8 kommenttia:

  1. Nii miten ton tell me- jutun saa omaan blogiin ? : D

    VastaaPoista
  2. Vähän enemmän sisältöä näihin postauksiin kiitos :) Kaikki tällänen on aika turhaa perustietoa. Enemmän syvyyttä.

    VastaaPoista
  3. Haluaisitko lisätä blogini linkkilistallesi? :) http://www.cheerfinland.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Pakko sanoo noista linkeistä jonkin verran. Toi on musta tyhmää ku siin lukee "Mikan ja Mijan paristunttailua", ku eihän ne (ainakaa enää) stunttaile, vaan treena MM-KISOIHIN! Joten voisitko siihen pistää esimerkiks Mikamijastunts tai jotai.

    VastaaPoista
  5. Hei! Golden Spiritin 5h joukkue ei päässyt kisaamaan Sm eihin mutta you tubista löytyy osa esitystä hakusanalla: Golden Spirit G5 !

    VastaaPoista
  6. no eipä kummoiselta näyttänyt tuo g5 video..

    VastaaPoista
  7. Anonyymi kirjoitti...

    Hei! Golden Spiritin 5h joukkue ei päässyt kisaamaan Sm eihin mutta you tubista löytyy osa esitystä hakusanalla: Golden Spirit G5

    aika hyvältä mun mielestä näytti!:)
    miks ne ei päässy sm kisaa:o

    VastaaPoista
  8. no ei tosiaan mitään mullistavaa ollut tuossa gs:sän videossa :D:D en ehkä suoraan sanottuna mainostaisi joka puolella mitään parin-kolmen stuntin pikkupätkää, jossa ei ole edes mitään erikoista. älkää huoliko, tuskin olisitte edustuspaikkaa saaneet vaikka olisittekin kisanneet.

    VastaaPoista

Cheerleading Fansite toivoo saavansa kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos :)