torstai 14. heinäkuuta 2011

Formspring-vastausta

Keiden joukkueiden ohjelmia ja sijoituksia odotat eniten tulevissa SM-kilpailuissa? JA .. Onko mielestäsi kenelläkään muulla joukkueella mahdollisuuksia palkintopalleille kuin vain HAC ELITE, NLDIAMONDS, FUNKY TEAM WF tai Golden spirit

Paha sanoa SM-kilpailuista kun ei tiedä ketä sinne pääsee, mutta tässä ainakin naisten joukkueita keitä odotan SM-karsinnoissa ja SM-kisoissa.
Naisista odotan ehdottomasti eniten Eliten ja Timanttien ohjelmia, tulee varmasti kova kamppailu. Odotan myös WF, Enkelien, Dragonsien, WildCatsien ja Venuksen ohjelmia.Haluan nähdä paljonko WF ja Enkelit ovat kehittyneet Nordic Openista ja PM-kisoista. Haluan nähdä löytyykö Enkeleiltä sitä tiettyä spirittiä. Venuksen ja WildCatsien ohjelmia odotan sillä he olivat viime vuonna lähellä kärkeä ja luulen heidän kehittyneen paljon. Dragonsien ohjelma tulee olemaan mielenkiintoinen, sillä he viihtyivät kärjessä ja mitaleilla kuitenkin useamman vuoden, mutta nyt parina viime vuotena SM-kisat eivät todellakaan ole menneet putkeen. PCT Flamesin kehityksen haluan myös nähdä, NordicOpenissa oli omantasoinen ohjelma jolla pärjättiin, joten saa nähdä millaista ohjelmaa heiltä nähdään. Myös A2-joukkueita Enchanted ja Genies odotan. Enchantedilla oli Nordic Openissa varma ja omantasoinen ohjelma ja piste-ero Enkeleihin oli hyvin niukka.

Luulen että kärki pysyy suhtkoht samanlaisena, mutta ainahan joku joukkue voi yllättää. Eikä sitä aina tiedä mitä kilpailuissa tapahtuu. Olisi tietysti hienoa nähdä kärjessä uusia joukkueita. Naisten sarjassa ja kuten Tanssissa ja sekasarjassa toivon voiton menevän sellaiselle taitavalle joukkueelle, joka pystyy MM-kisoissa pärjäämään ja tuomaan mitaleita Suomeen. Kyllä naisten sarjasta sitä mitalia kaivattaisiin muutaman vuoden tauon jälkeen.

Tsemppiä kaikille Naisten joukkueille treenailuun. SM-karsinnoissa nähdään.

5 kommenttia:

  1. Hei!
    Voisitko tehdä juniori joukkueista myös tälläisen?? Tämä oli aika kiva :))

    VastaaPoista
  2. Mitä dragons joukkuetta tarkoitat =)?

    VastaaPoista
  3. niiin olin juuri tulossa sanomaan samaa mitä Jeenzku, että junnuista kans! :) Muutenkin toivoisin sun blogiis silleen että olis tasavertasesti myös junnuista juttua kun (en tiedä kuvittelenko vain vai mitä) musta tuntuu että täällä ois paljon enemmän naistenjoukkueista ja sekajoukkueista juttua. :-D Kun tuntuu että tuun kommentoimaan monesti aina että "junnuistakin tällänen" sori sekava selitys oon hirveen väsynyt enkä nyt jaksa keskittyä mutta toivottavasti tajuat! :D

    VastaaPoista
  4. Mineistä tälläinen?

    VastaaPoista
  5. Jeenzku - Tietysti voin :)

    Ano - Aivan niitähän on pari, tässä tarkoitan TCS Dragons.

    Ano - Yritän tasapuolisemmin kirjoitella.

    Ano - Mineistä voin myös tehdä, mutta oikeastaan sitä sarjaa en seuraa.

    VastaaPoista

Cheerleading Fansite toivoo saavansa kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos :)