lauantai 9. heinäkuuta 2011

Formspring- vastausta

Mitä mieltä Tampereen joukkueista? 

Tampereen joukkueet hmm.. Eli DT ja TSC.
No aloitetaan TSC. Uusi seura ja uusia joukkueita, tosi hyvä juttu että saatiin Renegades sekasarjaan niin on enemmän kisaajia. Joukkuen on kehittynyt huimasti ja joukkueesta löytyy taitavia yksilöitä. Ohjelmista sen verran että hitusen niissä on kokonaisuus hukassa, mutta eiköhän sekin pikkuhiljaa ala asettua kohdilleen. Ja täytyy sanoa että kiva kun pääsivät EM kisaamaan ni saivat sitä kansainvälistä kilpailukokemusta ja tietty ne pronssiset mitalit kaulaan. Muista joukkueista en oikein osaa sanoa, kun ei hirveesti ole tullut nähtyä.

Sitten siirrytään DT. Seurastahan löytyy menestynyt naisten tanssijoukkue, joka onkin omasta mielestäni todella hyvä. Tekniikka aivan loistavaa (näin ummikon näkökulmasta) ja vauhti ja fiilis ohjelmissa on aina omaa luokkaansa. Naisten joukkue on myös hyvä, muutama pronssinen mitali taitaa joukkueella olla ja muistaakseni aina ihan hyvää ja tiukkan oloista tekemistä nähnyt näiltä tytöiltä. Junnuista sen verran että on tuoreimmassa muistissa Nordic Open ohjelma ja hyvältä näytti. Tämäkin joukkue tainnut sielä kärkikolmikossa ja sen tuntumassa ollut ja varmasti sinne kärkikolmikon tuntumaan tänäkin vuonna yltää!


Tuolla Formspringissä on nyt mahdollisuus julkaista noita vastauksia tänne blogin puolelle, niin voi olla että täällä tullaan näkemään vähän noita pidempiä vastauksia. Mitä mieltä olette ?

2 kommenttia:

  1. Joo oikein kiva tämä vastauspostaus!:)
    Eikös PCT ole myös Tampereelta vai muistanko aivan väärin?

    VastaaPoista
  2. Kyllä muuten on. En muistanut ollenkaan, no se jäi nyt tästä sitten uupumaan, mutta PCT:n Nordic Open-ohjelman arvostelua on tulossa, kun julkaisen Naisten sarjan top 3 arvostelun :)

    VastaaPoista

Cheerleading Fansite toivoo saavansa kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos :)