perjantai 8. heinäkuuta 2011

Nordic Open 2011 Junior All Female top 3

Tässä tämä kauan odotettu Nordic Openin junioreiden sarjan arvostelut.

#1 NL Pearls
Reipas ja tiukka aloitus huudolla, joka on selkeä. Hyvät siistit hypyt ja hienot melkein koko joukkueen tuplaflikit. Perustuntit ja siisti huudon kokonaisuus. Kiva chantti johon helppo päästä mukaan. Hienot kierrevolttipyrtsit, joista siistit vaihdot toiseen pyramidiin. Ja vielä vaihto kolmanteen pyramidiin, josta hauskat alastulot. Hyvin saatu kolme pyramidia peräkkäin, yksi vaikeampi ja kaksi ns. peruspyramidia. Sitten päästäänkin vaihdikkaaseen akroon. Paljon arabiflikkejä ja –voltteja. Näyttää siltä että melkein jokainen tyttö heittää jonkinlaista akroa – HIENOA ! Siistit x-out heitot ja vaihdot stretseihin joista venytys jouskareihin. Vaikka yksi ryhmistä missasi alun niin pääsi kuitenkin hyvin mukaan. Muutamalla tytöllä putoaa jouskarit ja niistä alastulot ovat todella epäselvät ja eriaikaiset. Tosi kiva ja vauhdikas tanssi – juuri oikein NL:mainen. Tanssissa hypyt kuitenkin näyttivät vähän laiskoilta. Hauska ylösmenotapa kun nousija astuu takanostajan selän päältä kyytiin joista nostetaan skorpparit ja vaihdot vaakoihin. Skorpparit eivät näyttäneet kauhean venyviltä. Sekä tässä kohdassa kaksi ryhmistä tippui. Siistit tuplat kolmella ryhmällä. Siistit viiden ryhmän potkukierreheitot. Ennen lopetusta siisti pyramidi ja hauska lopetus. Ohjelma oli kokonaisuudessaan hyvä ja tiukka. Muutama tiputus kuitenkin mahtui ohjelmaan. Todella paljon akroa osaavia tyttöjä.

Pisteet : 75,33 Note: Line-over

#2 FT Wild Sparkles
Siisti x-heitto ohjelman alussa. Siisti ja selkeä huuto, yleisön helppo tulla mukaan. Valittu hyvät varmat perusstuntit. Tiukat ja siistit kolmen ryhmän 360 jonka jälkeen stretsit, joista siisteillä kierteillä alas. Peruspyramidi joka tehdään varmalla ja tiukalla asenteella, saa näyttämään hienolta. Hauskat alastulot. Melko siistit hypyt, kuitenkin eturivissä pistää silmään hieman laiskahkot hypyt. Yhden tytön soolo ja muiden hiusten heilutus, hauskan näköinen. Akro aloitetaan koko joukkueen flikeillä, (tarkastan..) näytti kuitenkin että muutama tytöistä ei tehnyt flikkiä. Akrossa paljon arabiflikkejä ja muutama voltti, kuitenkin huomattavasti vähemmän akroa kuin edellisellä. Siistit ja korkeat toukkari heitot, yksi ryhmä ei jostain syystä heittänyt ? Siisti pyramidiyhdistelmä ja vaihdot stunttiryhmiin ja tuplat suorilta. Hauska tanssi, kuitenkin vähän hidas. Todella epäsiistit hypyt. Itse en hyppyjä näin loppuohjelmaan laittaisi. Hienot ja korkeat heitot lopussa. Kiva tuo musiikin lopetus ”Sparkles”. Hyvä kokonaisuus, mutta vähän epäsiistiä suoritusta.

Pisteet: 70,67 Note: Line-over

#3 DT Tigercats
Hyvä ja tiukka aloitus huudolla johon yleisön on helppo tulla mukaan. Valittu siistit ja varmat perusstuntit, hyvä. Tiukka ja vauhdikas tanssiosuus. Todella korkeat heitot, kuitenkin vähän epäsiistit. Taas tiukka tanssipätkä ja hypyt sekä eturivin flikit. Tiukka ja siisti stretsipyramidi, josta vaihto volttipyramidiin ja vielä kolmanteen pyramidi yhdistelmään ja paikanvaihdot stunttipaikoille joista siistit viisi vaakaa, joista kierteillä alas. Yhdellä ryhmällä näytti olevan vähän vaikeuksia. Akrossa nähdään muutamat arabiflikit ja muutama arabivoltti, selkeästi vähemmän akroa kuin edellisillä. Todella korkeat ja siistit toukkariheitot.  Ja sitten varsinainen tanssiosuus, vauhdikas ja hieno. Ennen lopetusta pitäisi tulla kaksi toukkariheittoa mutta toinen missaa, toinen korkea. Todella hieno käväisy kolmannessa keskellä. Siisti lopetus stretsipyramidiin. Selkeä kokonaisuus, hieman kuitenkin epäsiisteyttä ja lisää akron treenausta.

Pisteet: 70,20 Note: Comparison highest/lowest


Kärkikolmikko oli sinäänsä hyvin tasainen. NL erosi kuitenkin hieman enemmällä akrolla ja tiukkuudella sekä siisteydellä sekä vaikeudella. FT ja DT olivat keskenään melko tasaisia. Kuten pisteissäkin huomaa NL ja FT välinen ero oli melkein viisi pistettä, kun taas FT ja DT välinen ero oli vain 0,47 pistettä.

7 kommenttia:

  1. Mun mielestä DT oli parempi ku FT!

    VastaaPoista
  2. Helmillä tippu IHAN liikaa ja silti ekoja ? HUOH.

    VastaaPoista
  3. oon samaa mieltä molempien ylläolevien anojen kanssa!! :D

    VastaaPoista
  4. Oon samaa mieltä kans noitten edellisten anojen kanssa!:D en tajua mitä järkee helmien oli lähtee tollasella ohjelmalla kisoihin (vaikkei tiputuksia laskettu nii kai ne vähän edes pisteissä näkyy?) joka oli selkeesti liian vaikee tytöille VAIKKAKIN tytöt on hirmu taitavia! Taisi muuten DT olla kärkikolmikon ainoa joukkue millä pysy kaikki, vaikkakin pientä horjumista ja epävarmuutta oli. Tsemppiä kaikille reenaukseen!! SM-karsinnoista tulee kovaa taistelua vielä kun saadaan GS:n HAC:n ja Jaguarsien joukkueet tähän mukaan!:)

    VastaaPoista
  5. Kyllä saadaan aivan loistava SM-karsinta taistelu ja itse SM-kisoista tulee vielä kovemmat !

    VastaaPoista
  6. ws:sillä yksi tyttö jätti flikin tekemättä koska ranne ei kestänyt kenraalin jälkeen että olisi voinut sen flikin tehdä :) ja yhtä toukkariheittoa ei tullut koska sen ryhmän paikkaa vaihettiin kenraalissa ja nousija unohti mennä, pohjat kerkesi lukita korin ja nousija yritti hypätä edestä mut et päässe :) piti vaaa selventää ku häiritsi :)

    VastaaPoista
  7. dt:llä on takana myös yks a-f-v ettekö nähny? :D

    VastaaPoista

Cheerleading Fansite toivoo saavansa kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos :)