lauantai 15. tammikuuta 2011

Arvostelussa Cheer Seka Juniorit



#1 HAC Xtreme
Hieno aloitus akrolla ja korkealla heitolla. Heiton temppu jäi kuitenkin hieman epäselvän näköiseksi. Ihana tuo takana tapahtuva tanssiosio. Omaperäiset ylösmenot vaakoihin ja siistit vaa’at. Harmittava yhden ryhmän tiputus. Hieman epäsiistit ja matalat hypyt. Tiukka pyramidin alkuosa ja jatkuu hienoilla volteilla. Pyramidin alastulossa olevat kolme tuplaa ovat todella epäsiistit ja matalat. Kiva ja selkeä huuto, ehkä vähän hidastempoinen ja laahaava. Korkeat pike-x-heitot, joista kivat vaihdot stretseihin ja skorppareihin. Peruspyramidi jossa toinen puoli epäonnistuu. Rumat pike-hypyt. Hieno tanssi ja korkea toukkariheitto ja siisti lopetus. 

(c) http://wakueatsyou.blogspot.com/

#2 CSF
Hieno aloitus siistillä tanssilla ja pike-x-heitolla ja hypyillä. Ihan hyvin akroa. Epäsiistit ja matalat toukkariheitot. Epäsiisti vaa’at ja kaksi kierrettä niistä. Yksi ryhmä epäonnistuu ja yhdellä ryhmällä tapahtuu jotain todella outoa heitossa, joten ei tule kierrettä.  Siisti pyramidi, mutta puolivälit heiluvat aika paljon. Kiva huuto ja hyvät hypyt, erityisesti pojan hypyt tekevät vaikutuksen !  Huudon jälkeinen siisti pyramidi. Epäsiistit potkuheitot, joista vaihdot epäsiisteihin vääntöihin. Kiva tanssi, vähän hidastempoinen ehkä. Lopetus ihan hieno perusnostoihin.

 Junioreiden sekasarjassa on hassua kun joukkueissa on vain 1-2 poikaa ja mielestäni tämä ei ole kunnon sekajoukkue. Ymmärrettävää kuitenkin sillä poikia on vaikea saada mukaan, kun yleensä pojat harrastavat jotain aivan muuta. Kuitenkin hienoa nähdä että näissä kisoissa mukana sentään kolme poikaa ja että junioreiden sekasarja on sentään olemassa. Tytöt nyt vain kaikki pojat mukaan lajinpariin niin saadaan vielä enemmän poikia junnujen sarjaan mukaan.

1 kommentti:

  1. onko muuten tanssisarjoista tulossa arvosteluita? =)

    VastaaPoista

Cheerleading Fansite toivoo saavansa kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos :)