torstai 27. tammikuuta 2011

kiirettä

"Koska sä kirjoitat tota sun blogias :-O"

Hyvä kysymys, hieman taas jäänyt vähemmälle. Olen pahoillani, mutta niin paljon kaikenlaista kiirettä ja hässäkkää tässä juuri nyt. En ole edelleenkään jostain syystä saanut ajastettuja postauksia toimimaan vaan ne häviävät aina johonkin. Yritän nyt saada homman toimimaan ja on pian luvassa varmasti huikeita muutoksia blogin suhteen. Mutta eipä paljasteta niistä enempää ;-)

(c) formspring

Tuosta formspringin vastauksesta löytyy vastaus varmaan monelle joka on ihmetellyt miksi uusia postauksia ei ilmesty. Joukkuesittelyt ovat menneet ihan puihin, en oikein saa vastauksia joukkueilta ja sen takia niissä kestää.
Yritetään nyt saada homma toimimaan ja katsotaan mitä tapahtuu.

5 kommenttia:

  1. Miten otat joukkueisiin yhteyttä?

    VastaaPoista
  2. en tiedä tarkalleen että miten otat joukkueisiin yhteyttä tms, mutta ainakin noissa aikaisemmissa haastatteluissa on haasteteltu vielä joukkuelaisia joten eiköhän siinäkin oma aikansa mene, kun valmentaja kerää tietyiltä henkilöiltä vastauksia. eihän niitä oikein treeneissäkään voi alkaa kyselemään, joten pitää järkätä aikaa erikseen :) toivottavasti saat kuitenkin vastauksia pian ja me lukijat päästään nauttimaan haastatteluista! ja tosiaan kiva, jos postauksia tulisi edes 2-3krt/vko.

    VastaaPoista
  3. Ihan sähköpostin välityksellä kyllä. Kyllähän siinä aikansa menee ja tosiaan ensimmäisen kerran yhteyttä on otettu ennen joulua. Nyt on ainakin yhden joukkueen haastattelu kuvia vaille valmis, joten odottelen niitä niin saadaan taas yksi haastattelu lisää.

    VastaaPoista
  4. mä odotan mielelläni kyllä, jos saat tehtyy tänne omaperäisiä postauksia ja juuri tuota omaa tuotosta, kuten just joukkue-esittelyt ja esim loistava esimerkki toi naisten mitalikolmikko-vertailu! valitettavasti sun postauksista vaan tosi iso osa on vaan toistamista ja kopioimista esim liiton sivuilta, ja niissä ei oo ainakaan mulle mitään uutuusarvoa, kun mä käyn ihan säännöllisesti lukeen myös SCL:n sivuja. Eli tee hei jatkossa omia uutisia ja postauksia, älä kopioi jo sellaista, mikä on jossain muualla jo kerrottu ja ilmoitettu :)

    VastaaPoista

Cheerleading Fansite toivoo saavansa kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos :)