lauantai 1. tammikuuta 2011

Muokkausta

Kuten varmaan kaikki huomaakin sivun ulkoasu on muuttunut, sain muutami vinkkejä ja ehdotuksia s-postiini joita nyt sitten yritin mahdollisimman hyvin toteuttaa. Banneri eli tuo blogin otsikko saattaa kyllä vielä vaihtua, kun opin nyt hyvin tuota kyseistä ohjelmaa käyttämään, joten se on vasta väliaikainen. Olisi tarkoitus vielä lisätä jonkinlainen taustakuva, jos osaan vain sellaisen muokata ! Päivityksiä tuli tehtyä esim. kilpailukalenteriin ja muutama uusi sivu lisättyä, jotka löytyvät nyt tuosta sivupalkista. Mitäs mieltä nyt olette tästä uudesta vielä hieman vajaasta ulkoasusta ? Sanokaa vaan ihan rohkeasti mielipiteenne, ja jos jollain jotain vinkkejä että millä tavalla saan tehtyä taustakuvan niin ihmeessä vaan viestiä tulemaan. Kaikki palaute on tervetullutta ja toivottua.
Jatkankin tässä nyt tuon uuden bannerin ja taustakuvan suunnittelua.

Muistakaahan katsoa huomenna SM-kisojen koostelähetys TV2:lla klo. 14.53 alkaen ! :-)

4 kommenttia:

  1. itsellä ainakin toimii hitaampaa kuin ennen mutta muuten oikein kivannäköinen ulkoasu! :)

    VastaaPoista
  2. Aijaa, itselläni toimii kyllä hieman nopeammin, mutta tietenkin riippuu ihan koneesta ja selaimesta :) Mutta mukavaa kuulla että miellyttävä ulkoasua !

    Enemmän vaan kommentteja kiitos ! Ja kiitos niille muutamille jotka laittoivat sähköpostia :-)

    VastaaPoista
  3. Moikka ! Ihan ekaks pitää sanoo että sun blogi on tooooosi hyvä ! Itekkin innostuin cheer-blogin pitämisestä tämän blogin ansiosta. Ja kysymys koskeekin juuri blogin tekemistä. Millä ohjelmalla ulkoasuja voi luoda? Vai onko se ihan se Bloggerin työkalu? Kiitos, jos vastaat ja onnea blogiin! :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi- Kiva kuulla että tykkäät ! :) Ihan tota bloggerin omaa työkalua käytän, kun en oikein näistä tietokoneista niin paljon perusta. Olisi kiva jos linkkaisit oman blogisi ! ;)

    VastaaPoista

Cheerleading Fansite toivoo saavansa kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos :)