torstai 27. tammikuuta 2011

kiirettä

"Koska sä kirjoitat tota sun blogias :-O"

Hyvä kysymys, hieman taas jäänyt vähemmälle. Olen pahoillani, mutta niin paljon kaikenlaista kiirettä ja hässäkkää tässä juuri nyt. En ole edelleenkään jostain syystä saanut ajastettuja postauksia toimimaan vaan ne häviävät aina johonkin. Yritän nyt saada homman toimimaan ja on pian luvassa varmasti huikeita muutoksia blogin suhteen. Mutta eipä paljasteta niistä enempää ;-)

(c) formspring

Tuosta formspringin vastauksesta löytyy vastaus varmaan monelle joka on ihmetellyt miksi uusia postauksia ei ilmesty. Joukkuesittelyt ovat menneet ihan puihin, en oikein saa vastauksia joukkueilta ja sen takia niissä kestää.
Yritetään nyt saada homma toimimaan ja katsotaan mitä tapahtuu.

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

SM-mitalien naisten konkarit

Kuten otsikosta jo ilmenee käsittelen tässä postauksessa SM-mitaleita Naisten sarjassa haalineita joukkueita. Aloitan tarkastelun vuoden 2001 SM-kilpailuista. Olen koonnut alle taulukon josta ilmenee kuinka monta mitalia milläkin joukkueella on.

Mitaleita Naisten sarjassa ovat haalineet Funky Team Wild Flyers, Golden Spirit Angels, HAC Elite, TCS Dragons & NL Diamonds. Kivenkova viisikko, joka on aina lähtenyt SM-kisoihin ennakkosuosikkeina.

Mitalit ovat jakautuneet seuraavanlaisesti:


FT
GS
HAC
TCS
NL
SM-KULTA
0
5
3
1
2
SM-HOPEA
2
1
3
0
5
SM-PRONSSI
2
3
2
3
1
YHT.
4
9
8
4
8

Kuten taulukosta ilmenee eniten SM-kultaa on haalinut GS. Hopeapaikan hallitsijana ovat NL. Pronssimitaleiden haalijina TCS ja GS jaetulla yhteissijalla.

Eniten kaikkia mitaleita löytyy GS:ltä peräti 9 mitalia. Hyvinä kakkosina tulevat HAC & NL peräti 8 mitalilla.
Kolmossijan jakavat FT & TCS 4 mitaleilla.



Joukkueet ovat kahmineet mitaleita vuosien varrella seuraavanlaisesti:

FT Wild Flyers
SM-hopeaa 2001 & 2004
SM-pronssia 2003 & 2011

GS Angels
SM-kultaa 2003-2006,2010
SM-hopeaa 2009
SM-pronssia 2001-2002,2008

HAC Elite
SM-kultaa 2001-2002,2009
SM-hopeaa 2003,2007,2011
SM-pronssia 2005,2010


TCS Dragons
SM-kultaa 2008
SM-hopeaa -
SM-pronssia 2006-2007,2009

NL Diamonds
SM-kultaa 2007,2011
SM-hopeaa 2002,2005-2006,2008,2010
SM-pronssia 2004



lauantai 15. tammikuuta 2011

Arvostelussa Cheer Seka Juniorit



#1 HAC Xtreme
Hieno aloitus akrolla ja korkealla heitolla. Heiton temppu jäi kuitenkin hieman epäselvän näköiseksi. Ihana tuo takana tapahtuva tanssiosio. Omaperäiset ylösmenot vaakoihin ja siistit vaa’at. Harmittava yhden ryhmän tiputus. Hieman epäsiistit ja matalat hypyt. Tiukka pyramidin alkuosa ja jatkuu hienoilla volteilla. Pyramidin alastulossa olevat kolme tuplaa ovat todella epäsiistit ja matalat. Kiva ja selkeä huuto, ehkä vähän hidastempoinen ja laahaava. Korkeat pike-x-heitot, joista kivat vaihdot stretseihin ja skorppareihin. Peruspyramidi jossa toinen puoli epäonnistuu. Rumat pike-hypyt. Hieno tanssi ja korkea toukkariheitto ja siisti lopetus. 

(c) http://wakueatsyou.blogspot.com/

#2 CSF
Hieno aloitus siistillä tanssilla ja pike-x-heitolla ja hypyillä. Ihan hyvin akroa. Epäsiistit ja matalat toukkariheitot. Epäsiisti vaa’at ja kaksi kierrettä niistä. Yksi ryhmä epäonnistuu ja yhdellä ryhmällä tapahtuu jotain todella outoa heitossa, joten ei tule kierrettä.  Siisti pyramidi, mutta puolivälit heiluvat aika paljon. Kiva huuto ja hyvät hypyt, erityisesti pojan hypyt tekevät vaikutuksen !  Huudon jälkeinen siisti pyramidi. Epäsiistit potkuheitot, joista vaihdot epäsiisteihin vääntöihin. Kiva tanssi, vähän hidastempoinen ehkä. Lopetus ihan hieno perusnostoihin.

 Junioreiden sekasarjassa on hassua kun joukkueissa on vain 1-2 poikaa ja mielestäni tämä ei ole kunnon sekajoukkue. Ymmärrettävää kuitenkin sillä poikia on vaikea saada mukaan, kun yleensä pojat harrastavat jotain aivan muuta. Kuitenkin hienoa nähdä että näissä kisoissa mukana sentään kolme poikaa ja että junioreiden sekasarja on sentään olemassa. Tytöt nyt vain kaikki pojat mukaan lajinpariin niin saadaan vielä enemmän poikia junnujen sarjaan mukaan.

Pieniä ongelmia postauksissa !

Nyt on ilmennyt jotain ongelmia näissä postauksissa. Olen laittanut vaikka kuinka monta postausta ajastettuna, eli laitan pvm. ja kellonajan milloin tekstit julkaistaaan. Mutta nyt onkin käynyt niin että tekstejä ei ole julkaistu enkä tiedä ollenkaan mistä syystä. Kaikki kirjoittamani tekstit ovat myös hävinneet - siis ne ajastetut. Harmittaa todella paljon ja joudun kirjoittamaan postaukset uudestaan, joten pariin päivään tuskin postauksia tulee. Tänään kuitenkin Cheer Juniorisekajoukkueiden SM-arvostelut.

Todella hyviä vinkkejä ja ehdotuksia, mistä voisin postailla. Tulen totetuttamaan monet näistä - tai ainakin yritän. Ja kun joku sinne kommentoi, että onko omat ideat loppu, niin täytyy sanoa että ei todellakaan. Halusin vain kuulla teidä lukijoiden mielipiteitä mistä haluaisitte lukea jotta tiedän mikä kiinnostaa! Omia ideoita löytyy pään täydeltä vielä pitkään.

Yhteen asiaan täytyy vielä sanoa, että en todellakaan ole onnistunut lupauksessani "Yritän kirjoittaa melkein joka päivä." Todella vaikeaa toteuttaa kun on niin paljon töitä ja tuhat muuta asiaa hoidettavana. Yritän nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja postailla useammin. Aina kuin mahdollista niin aion kirjoittaa mahdollisimman monta postausta, ja vaikka sitten ajastaa niitä siten että joka päivälle tulisi jotain. Toivotaan nyt että jatkossa ajastetut tekstit eivät vain katoa!

tiistai 11. tammikuuta 2011

Vuoden Nuori Urheilija

Vuoden Nuori Urheilija- kilpailussa ehdokkaana ollut Minette Gripenberg (FT Gorillaz) ei valitettavasti tullut valituksi. Ollaan kuitenkin iloisia että Cheerleading sai kilpailuun oman ehdokkaan. Toivotaan myös ensi vuonna että joku cheerleaderi saa edustaa lajiamme siellä.

(c) SCL

Your Move kampanja järjesti Urheilugaalaan lajien esittelyn muotinäytöksen muodossa. Eri lajien nuoret osallistuivat näytöskseen oman lajin asuissa ja rekvisiitassa. Cheerleadingliiton edustajina olivat Claudia Cantell, Stella Lindström, Lilli Lehkosuo ja Satu Jokiluhta. (c) SCL

lauantai 8. tammikuuta 2011

Postaustoiveita


POSTAUSTOIVEITA OTETAAN VASTAAN NYT !

Eli kuten otsikko jo kertoo otan nyt vastaan postaustoiveita teiltä lukijoilta jotta saataisiin hyviä postauksia aikaan. Ehdottakaa mitä vain mutta en kuitenkaan voi luvata jokaisen ehdotuksen toteutuvan. Aiheena voi olla mikä tahansa cheerleadingiin liittyvä. Kirjoita ehdotuksesi kommenttina tähän postaukseen. 

tiistai 4. tammikuuta 2011

Arvostelussa Cheer Juniorit

Tässä siis arvostelut junioreiden cheer sarjasta SM-kisoissa 2011.

tulokset

©jassmy

1# GS Whitelighters
Todella korkeat ja siistit hypyt, todella hieno ja varma jenkkimäinen alku tansseineen ja akroineen. Siistit vaihdot skorppareihin ja vaihdot vaakoihin, hieman yksi ryhmä horjui. Siistit kierrealastulot. Siistit ja korkeat x-kierreheitot. Siistit x-heitot ennen pyramidia. Pyramidi ihan hieno, mutta todella epäsiisti ja varsinkin toisen puolen epäonnistuminen pistää silmään pahasti. Siistit tuplakierteet ja siistit hypyt. Hienoa, melkein koko joukkueen flikit! Siistit ja korkeat hypyt myös huudon alussa. Siisti ja kiva huuto, siistit ja varmat perusstuntit. Todella paljon akroa, melkein koko joukkue heittää jotakin, upeaa WL!  Siistit viisi pike-x-heittoa. Helppo ja perus pyramidi, taas toinen puoli heiluu ja on epävarman näköinen. Vähän heiluvat kaikki stretsit ja yksi tulee jopa muita aikaisemmin alas ja loputkin hieman eriaikaiset, hienot volttialastulot. Siisti ja tiukka tanssi, kuitenkin kaipaisin siihen vähän nopeutta lisää. Siisti ja varma lopetus!

©jassmy


2# HAC Jr. Elite
Hieno aloitus ja todella siisti ja korkea tuo takana oleva potkukierre. Todella hienot ja siistit volttipyramidit. Siisti pyramidi josta hienot volttialastulot. Hyvät hypyt, vain osan joukkueen tekemät flikit. Aika paljon juoksevaa akroa, mutta takana seisoo kuitenkin kahdeksan tyttöä jotka eivät tee akroa. Siistit viisi pike-x-heittoa. Hienot skorppari vaihdot vääntöihin joista vielä vaihdot vaakoihin. Hieman horjumista muutamissa ryhmissä. Todella hieno huuto ja pidän todella paljon kylttikohdasta! Todella epäsiistit kolme tuplakierrettä. Hieno ja siisti tanssi, hieno tuo kahden tytön oma osio. Siistit stretsit ja vaihdot jouskareihin. Hieman epäsiistit kierteet kuitenkin jouskareista. Siisti ja varma lopetus. 

©jassmy


3# NL Pearls
Siisti ja hyvä aloitus huudolla. Todella korkeat hypyt huudon alussa ja siistit tuplakierteet. Siistit heitot, jokseenkin en saanut selvää olivatko ne toukkari- kierteet?  Siisti akron aloitus, todella paljon akroa ja paljon voltteja. Hieno ja korkea heitto takana. Siistit vaihdot pyramidissa ja todella hienot voltit jotka näyttivät ihan x-outeilta. Hienot stretsit joista vaihdot jouskareihin, harmittava yhden ryhmän epäonnistuminen. Hienot alastulot. Korkeat hypyt, mutta hieman hassua kun vasemmassa etukulmassa neljä tyttöä hyppäsivät eri aikaan, taisivat olla väärissä laskuissa. Hienoa, melkein koko joukkueen flikit, kuitenkin seitsemän tyttöä ei tee. Siistit ja hienot skorpparit ja vaihdot vääntöihin sekä siistit kierteet. Hieman matalat viisi potkukierrettä. Hieno ja siisti tanssi. Siisti lopetus varmaan pyramidiin.

©jassmy


4# GS Saints
Siisti ja hieno aloitus tiukoilla ja siisteillä hypyillä. Siisti ja helppo pyramidi. Todella vähän akroa jos vertaa kärkikolmikkoon. Neljä hieman epäsiistiä toukkariheittoa. Siistit vaa’at joista kuitenkin epäsiistit kierteet. Siisti huuto, kiva kun paljon rekvisiittaa. Huudon aikana tapahtuvat kierteet epäsiistejä, muuten stuntit ja liikkeet. siistejä ja varman näköisiä. siistit pike heitot. Hieman epäsiistit neljä stretsiä ja vaihdot vääntöihin, hienot alastulot. Siisti mutta hidas tanssi. Enkä kyllä olisi tanssiin tunkenut vain kolmea epäsiistiä flikkiä. Siisti pyramidi ennen loppua, hieno ja varma lopetus. Kiva nähdä A2/B-joukkue näin hyvällä sijalla!

©jassmy


5# NL Crystals
Siisti aloitus varmannäköisellä pyramidilla. Siistit kierteet alas, mutta keskiryhmällä todella epäsiisti tuplakierre. Siistit viisi stretsiä, mutta suorat heitot alas? Ja mikä tuo jatko oikein oli? Siistit hypyt. Huomattavasti enemmän akroa kuin Saintseilla. Siisti huuto ja tiukat liikkeet ja stuntit. Vain 6 flikkiä, mutta enemmän kuin edellisillä. Todella epäsiistit basketit. Siisti ja hieno tanssi, epäsiistit hypyt tanssin lopussa. Neljä epäsiistiä vääntöä joista vaihdot epäsiisteihin vaakoihin. Siisti ja varmannäköinen lopetus. Hienoa nähdä A2/B-joukkue näin korkealla sijalla.

©jassmy


6# FT Wild Sparkles
Siisti ja hieno aloitus, todella korkea pike-x-heitto. Hienot paikaltaan voltit. Todella paljon akroa, melkein kaikki heittävät jotain, hienoa!  Siistit hypyt, melkein koko joukkueen flikit. Vain viisi tyttöä ei tee flikkiä. Hienot 360 libertyt, joista jouskarit. Yhden ryhmän horjuminen todella epäsiistiä. Vaihdot vaakoihin, joissa muutamat ryhmistä heiluvat. Yhden nostajan kaatumisen takia vain neljä ryhmää heittivät toukkarit, jotka olivat hieman epäsiistit. Siisti ja kiva huuto, perusstuntit siistejä. Kivat nuo kaksi megafonia. Hieno ja varmannäköinen vaikea pyramidiyhdistelmä. Hienot alastulot cupieista, mutta yksi nousijoista putosi maahan saakka? Hieno ja nopea tanssi! Epäsiistit x-kierreheitot. Siistit neljä skorpparia ja siistit tuplakierteet. Taas hienoa nopea tanssinpätkä. Korkeat ja siistit potkukierteet ja volttipyramidi, ennen siistiä ja varmaa lopetusta.

©jassmy


7# DT Tiger Cats
Todella hieno aloitus huudolla. Mukavan kuuloinen ja todella kiva huuto suomeksi. Todella epäsiistit hypyt. Vain osa joukkueesta heittää flikkejä. Siistit stretsit ja kierteet. Harmittava yhden ryhmän tiputus. Korkeat toukkariheitot. Siisti pyramidi yhdistelmä, hieman hassut nuo pyramidin jouskarit. Vähän akroa verrattuna kärkikolmikkoon.  Epäsiistit ja matalat neljä pikeheittoa. Vain neljä vääntöä joista vaihdot vaakoihin ja kierteet alas. Siisti ja varmannäköinen pyramidi. Epäsiistit hypyt, mutta hieno ja siisti tanssi. Hieno lopetus kun keskellä yksi nosto ja kaikki muut makaavat maassa.

©jassmy


8# WCV Iron
Siisti ja varma aloitus huudolla, tiukat liikkeet ja siistit nostot. Kuulosti että tytöt olisivat huutaneet sinisen blyy eikä blue. Siistit ja korkeat hypyt. Hienot viisi stretsiä ja kierteet. Viisi hieman epäsiistiä toukkariheittoa. Hieno mutta vähän epävarmannäköinen pyramidi yhdistelmä. Hieno tanssinpätkä ennen akroa, paljon akroa, mutta kuitenkin vain osa seisoo reunalla. Hieno ja siisti sekä nopea tanssi. Siistit väännöt ja vaihdot cupieihin sekä hienot alastulot. Yhden ryhmän epäonnistuminen ja putoaminen maahan. Siistit skorpat, yhden ryhmän epäonnistuminen taas. Huomasin että vain neljä ryhmää väännöissä ja skorpissa? Hieno lopetus varman näköiseen pyramidiin.

©jassmy


9# TCS Smash Tigers
Hyvä aloitus varmalla huudolla, korkeat hypyt, mutta vain seitsemän flikkiä. Kivan näköistä kun paljon rekvisiittaa. Hienot 360 libertyt, mutta harmittava yhden epäonnistuminen. Siistit tuplat. Siistit ja korkeat potkukierteet. Siistit stretsit ja alastulot sekä väännöt viidellä ryhmällä. Hassu yhden nostajan kaatuminen väännön kierteessä. Matalat pike-x-heitot ennen pyramidia, joka on siisti ja varman näköinen. Taas siistit korkeat hypyt. Huomattavan vähän akroa, ja huomaa kun samat tytöt heittävät sitä moneen kertaan. Siistit skorpparit ja vaihdot vaakoihin sekä kierteet. Harmittava pudotus yhdellä ryhmällä. Siisti ja hieno tanssi. Hieno ja varmannäköinen lopetus.

©jassmy


#10 Jaguars Jupiter
Siisti aloitus paljolla akrolla. Siisti pyramidiyhdistelmä ja siistit tuplakierteet. Siistit ja korkeat hypyt. Siisti libertyvaihdot ja stretsit sekä kierteet niistä sekä vaa’at. Nämä kaikki tehdään kuitenkin vain neljällä ryhmällä. Hyvä ja hieno huuto, tiukat ja siistit liikkeet sekä stuntit. Hienot viisi stretsiä joista yksi hieman horjuva eikä tee kierrettä. Taas yksi nostajista kaatuu alastulossa. ( Oliko tämä jo kolmas vai neljäs joukkue?) Siisti ja tiukka tanssi, kuitenkin hieman hidas. Paljon flikkejä. Korkeat ja siistit x-kierreheitot. Siistit jouskarit. Hieno lopetus.

©jassmy


#11 Crocodiles Babacos
Hyvä aloitus huudolla. Hauska tuo alun megafoni huuto, huusiko hän kukkuu ? Huudon aikana olevissa hypyissä hieman eriaikaisuutta. Siistit flikit, todella korkea toukkaribasketti takana. Hienot voltit. Aika paljon akroa, mutta taas kuitenkin suuri osa vain seisoo reunalla. Siisti ja varman näköinen pyramidiyhdistelmä. Siistit skorpparit ja vaihdot vaakoihin. Kierteissä kaksi ryhmää kiertävät aikaisemmin kuin kolme muuta? Siisti ja kiva tanssi. Aika kauan pysytään stretseissä, jolloin huomaa että ne ovat vähän epävarmat, muutamat ryhmistä heiluvat. Siisti ja korkeat potkukierteet, mutta vain kolmella ryhmällä? Hieno lopetus pyramidiin, kuitenkin pyramidin alkuosa siistiä ja varmaa, mutta lopussa hieman horjumista.

©jassmy


#12 FT Surprise
Siisti aloitus hypyillä ja akrolla. Korkeat ja siisti pikeheitot. Siistit neljä skorpparia ja vaihdot vääntöihin, hieman muutama ryhmä horjuu. Siisti ja hieno pyramidiyhdistelmä. Huuto hyvä ja varma. Siistit liikkeet ja stuntit. Todella vähän akroa. Todella epäsiistit viisi stretsit ja alastulot vielä epäsiistimmät. Siisti pyramidiyhdistelmä, mutta helppo. Siistit toukkariheitot. Epäsiistit hypyt ja tanssi siisti mutta epätiukka ja ei kauhean nopea. Hieno lopetus.

©jassmy


#13 Spirit Shakin Blizzard
Kiva mutta epävarman näköinen aloitus. Yksi nousijoista putoaa jopa maahan asti. Siistit viisi toukkaribaskettia. Todella epävarmannäköiset vaa’at ja kierteet. Epäsiistit hypyt ja flikit joita yhdeksän. Akroa aika vähän verrattuna joihinkin joukkueisiin. Todella kiva huuto, tiukat ja siistit nostot ja liikkeet. Varman näköistä. Erittäin epäsiistit tuplakierteet. Hieno mutta helppo pyramidiyhdistelmä. Korkeat pikeheitot, epäsiistit vaa’at ja alastulot, myös todella epäsiistit väännöt ja alastulot. Tanssi hieno ja siisti, kuitenkin vähän epätiukka. Hieno lopetus varman näköiseen pyramidiin.

©jassmy


#14 Jaguars Saturnus
Siisti ja varman näköinen aloitus volteilla ja pyramidilla, joka kuitenkin on hieman helppo. Korkeat x-heitot. Hieman epäsiistit hypyt. Siistit libertyt ja vaihdot vaakoihin. Yhden ryhmän harmittava putoaminen ja toisen ryhmän heilunta perus libertyssä. Hieno pyramidiyhdistelmä. Kiva ja hyvä huuto. Perusstuntit ja tiukat liikkeet siistejä. Hieno ja tiukka tanssi, kuitenkin hieman hidas. Akrossa nähdään vain kolmen heittävän jotain vaikeampaa. Selvästi akroa heikkoutena tällä joukkueella. Korkea heitto takana. Hieno ja varma lopetus. 


Yleisesti junioreiden sarjasta haluan sanoa että huima taso oli jälleen. Suurin osa joukkueista tekee ihan samoja juttuja ja yhtä vaikeita ohjelmia nähdään useammilta. Suurimpana erottavana tekijänä on tiukkuus, akro ja yleinen siisteys. Itse omasta mielestäni Jr. Eliten olisi kuulunut voittaa, he tekivät hienon puhtaan suorituksen ja olisivat ansainneet kulla. Yhtään WL:än ohjelmaa väheksymättä kuitenkaan, mutta heille tuli muutamia virheitä ja näin ollen eivät mielestäni kultaa olisi ansainneet. Hyvänä kolmosena tuli NL Pearls, jolla oli myös todella hieno ohjelma kasassa. Tämä kolmikko on kyllä aivan huippu, he eroavat kyllä vielä hitusen muista.

Hienoa nähdä kärjessä myös A2/B-joukkueita, tosin huomattavasti helpommilla ohjelmilla kuin joillakin muilla joukkueilla. Kaipa se siisteys ja puhtaus taisi nämä sijat ratkaista. Itse olisin korkeammille sijoille nostanut FT Wils Sparklesin joilla oli erittäin hieno ja vaikea ohjelma, samaten TCS Tigers olisi ansainnut korkeamman sijan sekä WCV Iron. Näillä kolmella joukkueella oli todella hienot ja vaativat ohjelmat, joihin ikävästi mahtui myös virheitä. No ensi vuonna sitten vain vielä varmemmilla ohjelmilla mukaan niin eiköhän korkeammat sijat saada.

Videot nähtävissä jokaisesta joukkueesta Youtubessa, olen tehnyt soittolistan : http://www.youtube.com/view_play_list?p=4F4607D96978FD3E

maanantai 3. tammikuuta 2011

SM-kooste netissä

SM-kisojen koostelähetys on katsottavissa netistä :  http://yle.fi/ohjelmat/919446

Ihan hyvä kooste oli ja mukavat kommentoinnit taustalla. Olisi voinut kyllä näyttää enemmän ohjelmia ja vaikka junnujakin sekä pienryhmiä. Hieman ärsytti kun välillä kuvattiin todella läheltä ja välillä kamera hyppäsi todella kauas, mutta muuten todella mukavaa kun tälläinen kooste lähetettiin :-)

lauantai 1. tammikuuta 2011

Muokkausta

Kuten varmaan kaikki huomaakin sivun ulkoasu on muuttunut, sain muutami vinkkejä ja ehdotuksia s-postiini joita nyt sitten yritin mahdollisimman hyvin toteuttaa. Banneri eli tuo blogin otsikko saattaa kyllä vielä vaihtua, kun opin nyt hyvin tuota kyseistä ohjelmaa käyttämään, joten se on vasta väliaikainen. Olisi tarkoitus vielä lisätä jonkinlainen taustakuva, jos osaan vain sellaisen muokata ! Päivityksiä tuli tehtyä esim. kilpailukalenteriin ja muutama uusi sivu lisättyä, jotka löytyvät nyt tuosta sivupalkista. Mitäs mieltä nyt olette tästä uudesta vielä hieman vajaasta ulkoasusta ? Sanokaa vaan ihan rohkeasti mielipiteenne, ja jos jollain jotain vinkkejä että millä tavalla saan tehtyä taustakuvan niin ihmeessä vaan viestiä tulemaan. Kaikki palaute on tervetullutta ja toivottua.
Jatkankin tässä nyt tuon uuden bannerin ja taustakuvan suunnittelua.

Muistakaahan katsoa huomenna SM-kisojen koostelähetys TV2:lla klo. 14.53 alkaen ! :-)

Suomen kovin kaksikko

Ensimmäisinä Suomalaisina MM-kisoihin edustusoikeudeun paristuntsarjaan saaneet Mija Schrey & Mika Pennanen treenaavat täysillä huima tavoite mielessä; MM-mitali paristuntista.
Pari on stunttaillut yhdessä kauan ja treenaavat molemmat FT Gorillaz- joukkueessa. Molemmilla lukuisia SM-, EM- ja MM-mitaleita. Pari yhdessä on voittanut myös paristuntin Suomen Mestaruuden vuonna 2008.

Parin tavoite on jo puoliksi saavutettu sillä he saivat edustusoikeuden MM-kisoihin voittamalla SM-kilpailuissa 2011 ja ylittämällä todella korkean pisterajan 3/4 maksimipisteistä.

Seuraa parin MM-treenailua heidän omasta blogistaan : http://mikamijastunts.blogspot.com
Parin SM 2008 ohjelma : http://www.youtube.com/watch?v=QzN0iEUdlwc
Parin SM 2011 ohjelma: http://www.youtube.com/watch?v=E-p-NbklJ3s


© jassmy