tiistai 28. joulukuuta 2010

Arvostelussa Cheer Naiset vol. 2


#6 DT Wildcats
Todella voimakas ja hyvä huuto. Siistit perus stuntit ja selkeä huuto. Hieman hassua kun huusivat gold kun eikö seuran värit ole keltainen ja musta? Siistit ja korkeat hypyt, jonka perään melkein koko joukkueen flikit, hienoa. Siistit arabivoltilla nostoon, jonka jälkeen todella siistit reisiseisonnat joista siistit alastulot. Vaihto A:han toimiva. Stretsit hieman horjuvat mutta kaanonissa tehtynä todella kivat.  Jatkuu horjuvilla skorppari vaihto vaakaan joista erittäin epäsiistit tuplat. Kolme suoraa volttiheittoa korkeat, mutta epäsiistit. Ihan hyvä määrä akroa, kuitenkin ehkä hieman epäsiistiä ja vähän tekniikka haussa. Akron jälkeinen pyramidiyhdistelmä siisti. Heiluvat cupiet joista vaihdot horjuviin stretseihin joista hieman epäsiisti alastulot. Tanssi todella hauska ja tiukka. Hauska tuo keskellä pieni nosto. Taas epäsiistit x-out basketit. Todella siisti ja varman näköinen lopetus.

pisteet: 314
sijaluku: 5,8
vähennykset: 4p YHT. 20p
syy: 1x törmäys akrobatiassa,1x raja


#7 PCT Flames
Todella tiukka ja siisti huuto, hyvät ja siistit hypyt.  Siistit skorpparit joista vaihdot vaakoihin, kuitenkin vain normi kierre alas, ei tuplia. Korkeat voltit, mutta tosiaan vain kerävoltit. Akroa aika vähän, mutta kuitenkin sitä löytyy. Siistit reisiseisonnat, mutta harmittavasti hieman eriaikaiset.  Tanssi aika hidastempoinen, mutta siisti ja todella tiukasti tytöt ainakin tanssivat. Neljä toukkaribaskettia hieman hassu naisten sarjassa ja sen jälkeen normaalit libertyt joista suorat heitot ?  Hieno lopun pyramidi, siisti ja vakaa. Oikein mukava lopetus. Hienoa nähdä uusi tulokas SM-finaalissa. Kuitenkin hieman helpohko ohjelma, mutta eiköhän joukkue tästä kehity.

pisteet: 308
sijaluku: 6,6

#8 WCV Platinum
Siisti ja hieno huuto. Hauskan kuuloista kun tytöt huusivat double v . Siistit skorpparit, joista odotin kyllä tuplia kierteiden sijasta. Todella hienot stretsi reisiseisonnat, harmittava yhden epäonnistuminen. Korkeat ja siisti hypyt. Siistit vaa’at joista odottamani melko siistit tuplakierteet. Hieman laiskat taputukset ennen flikkejä, melko siistit flikit, tosin harmittavan vähäinen osallistuminen. Aika paljon akroa, huomaa kuitenkin että yksi ylitse muiden. Todella epäsiistit x-outit. Siistit stretsit, joista kaksi vielä vaihtaa jouskareihin. Siistit ja hienot heitot ennen pyramidia ja mukava nousijan vaihto toiseen ryhmään ja siistit sekä varman näköiset swedish fallsit (lukuun ottamatta toisen puolen vajautta) Todella siisti, kuitenkin hieman hidas tanssi. Todella siisti ja hieno kick voltti. Hieno sekamelska lopetus.

pisteet: 305
sijaluku: 7,2

#9 TCS Smash Dragons
Todella siisti ja voimakas huuto. Hauska tuo ”Hei se vaihtui suomeksi.” Todella korkeat ja siistit hypyt. Hieman epäsiistit flikit, joita vain osa tekee. Todella siistit ja tiukat pyörivät stretsit, harmittava eturyhmän pudotus. Akro yritetty saada näyttämään paljolta, mutta selkeästi huomaa kuinka samat tytöt siellä juoksevat. Siisti pyramidiyhdistelmä siihen asti kunnes toinen puoli missaa jatkon. Todella siistit voltti heitot. Siistit reisiseisonnat, joista näkee toisenpuolen selkeän taistelun ja hyvin taisteltiinkiin, hauskat alastulot joista toinen kuitenkin hieman epäonnistuu. Seuraava pyramidi oikeastaan kokonaan epäonnistuu, toinen puoli vain käväisee ylhäällä. Horjuvat etustretsit, joista kaksi putoaa. Vaihdot vaakoihin, joista kolme onnistuu. Epäsiistit tuplat mahalleen. Todella mukava ja siisti sekä tiukka tanssi. Hieman matalat voltit. Lopun 2-1-1 onnistuu juuri ja juuri.

pisteet: 265
sijaluku: 9,6
vähennykset: 13p. YHT. 65
syy: 2x epäonnistunut stuntti, 2x epäonnistunut pyramidi, 1x raja


#10 GS Genies
Todella siisti ja vauhdikas aloitus tanssilla ja hieno heitto takana. Siistit vaa’at joiden yhdessä alastulossa kävikin loukkaantuminen. Jatketaan kuitenkin ja hyvä niin, korkeat voltit. Akroa huomattavan vähän, vain kolme tyttöä tekevät arabiflikit. Siistit reisiseisonnat, eikä oikeastaan huomaa että keskeltä puuttuu yksi nosto. Siistit stretsit ja vaihdot exeihin. Hassua kun yksi ryhmä teki nostot ilman ylliä ikään kuin nostelivat leikisti. Siisti huuto, ja hyvä kun loukkaantuneen ryhmän nostaja tuli eteen hyppimään kyltin kanssa, todella hyvää esiintymistä. Siistit hypyt. Tiukka mutta hidas tanssi. Kolme siistiä toukkariheittoa, mutta naisten sarjassa vähän hassua nähdä. Siisti swedish fall ja muutenkin siisti lopetus. Hyvin vedetty ohjelma loppuun, vaikkakin alussa yksi loukkaantui eikä jatkanut loppuohjelmaa.

pisteet: 273
sijaluku: 9,8
vähennykset: 2p. YHT: 10
syy: 2x raja
 HUOM, joukkue oli vertailussa HAC Enchantedin kanssa

#11 HAC Enchanted
Siisti ja varma aloitus tiukalla tanssilla, hyvä. Hieman horjuvat skorpparit joista epäsiistit kierteet. Todella siistit ja korkeat voltit. Akroa todella vähän, vain kaksi arabiflikkiä. Siisti pyramidi ja sentään heitolla ylös. Melko siistit, mutta matalat hypyt. Huudon alkuun neljä rumaa flikkiä, ei hienoa. Huuto muuten todella siisti ja mukaansatempaava. Nähtiinhän ne tuplatkin siellä, jokseenkin epäsiisteinä, hieman tungettu vaikutelma. Myös toinen siisti ja tiukka tanssinpätkä. Neljä toukkariheittoa, edelleen hassua naisten sarjaan. Hauskat paikanvaihdot ja stretsit, joista vaihdot siistiin pyramidiin. Siisti ja hieno lopetus kuitenkin.

pisteet: 266
sijaluku: 9,8
vähennykset: 6p. YHT.30p
syy: 1x epäonnistunut stuntti, 1x epäonnistunut akrobatia
HUOM, joukkue oli vertailussa GS Geniesin kanssa

#12 Spirit Shakin Typhoon
Selkeä ja siisti huuto, tiukat liikkeet. Kuitenkin alun huiskanheiluttelijat edessä hieman tylsiä, eikä niinkään mukaansatempaavia.  Todella sekavaa kun takana kaksi voltti heittoa ja edessä samaan aikaan kaksi toukkariheittoa joista toinen toden teolla epäonnistuu. Tiukat stretsit joista yksi kuitenkin putoaa, alastulot epäsiistit. Siistit cupiet joista hienot alastulot. Hauska pyramidiyhdistelmä, todella hieno tuo mahan päällä seisonta. Todella epäsiistit ja matalat hypyt.  Akro todella vähäistä, vain muutamat arabiflikit. Todella sekavat heitot taas, yksi ryhmä ei taaskaan heittänyt. Skorpparit joista vaihdot vaakoihin, horjuvia ja epäsiistejä. Siisti mutta hidas tanssi, sekä vähän löysyyttä ilmassa. Siisti swedish fall, joista toinen puoli ei kuitenkaan tee. Siisti ja varma lopetus.

pisteet: 234
sijaluku: 12,0
vähennykset:6p. YHT.30p.
syy: 1x epäonnistunut stuntti,1x epäonnistunut pyramidi

#13 TCS Smash Vipers
Siisti aloitus, korkea toukkariheitto. Hieman laiskat ja matalat hypyt. Akro todella vähäistä vain kaksi arabiflikkiä, joista toinen vielä arabiflikkiflikillä taakse, joka on todella hidas ja epäsiisti. Siisti pyramidi, reunojen libertyt tosin hieman kaukana. Hieman epäselvää kun seuraavat pyramidit tulevat eri aikaan? Seuraavat  nostot heiluvat ja horjuvat, yksi ryhmä väärissä laskuissa ? Yksi putoaa maahan asti, todella epäsiistiä. Siistit x-heitot, mutta nyt ei kuitenkaan olla junnutasolla ! Siisti ja tiukka huuto, hieman hassua kun huudossa vaa’at, mukava lopetus kahteen riviin, josta alkaa hieno ja tiukka tanssi. Todella siistit reisiseisonnat, mutta pitäisikö niiden antaa jalat keskelle ?  Siistit potkuheitot, mutta todella epäsiisti ja matala voltti! Hauska lopetus, nousijoiden jäädessä seisomaan kun kaikki muut kaatuvat.

pisteet: 207
sijaluku: 12,8
vähennykset: 6p. YHT. 30p.
syy: 2x epäonnistunut stuntti 

Tässä oli sitten loput kommentit naisten sarjaan, nyt alotan puurtamaan noiden sekasarjojen kanssa jotka on jo melkein valmiit, joten niistä varmaan sitten postaus joko myöhemmin tänään tai huomenna. Aloitan myös junnusarjan kommentoinnin, mutta siinä saattaa taas kestää hieman. Katsotaan jos saisin postattua tässä muutaman päivän sisällä. Mut älkää huoliko kyllä mulla on varalla muitakin postauksia.

Kuvat © MTV3 Viihdeuutiset

8 kommenttia:

  1. Miksei kuvia HAC Enchantedista tai TCS Viperseista ?
    Tosi mukavaa kun kommentoit, mitä muita sarjoja kommentoit ?

    VastaaPoista
  2. En löytänyt mistään kuvia joukkueista.
    Ainakin cheer tytöt, seka, junnuseka, muista en ole vielä varma

    VastaaPoista
  3. huomaa että olet ollut hacissa, kun kattelee noita termejä :) ei siis sillä että se mihinkään vaikuttaisi, pisti vain silmään.

    VastaaPoista
  4. mistä löysit noita kuvia? oletko itse ottanut vai onko niitä jossain nettisivuilla? =)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi - Tähän seura asiaan en kommentoi, voi olla mahdollista tai ei ole.

    Anonyymi - Kuvat on http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1241624/suomalaisten-cheerleadereiden-rohkeat-temput---katso-kuvat

    VastaaPoista
  6. voi herranjestas ! meiä seuran joukkueista kirjotettu pelkkää p*skaa tänne ... tee ite paremmi äläkä arvostele muita "todella epäsiisti"

    VastaaPoista
  7. kivaku sä tollai vaaan "haukut muita" !! jotkut voi ottaa ton oikeesti loukkauksena !

    VastaaPoista
  8. Anteeksi vaan kaksi edellistä mutta kaikkia ei voi miellyttää, enkä suoranaisesti täällä ketään hauku !

    VastaaPoista

Cheerleading Fansite toivoo saavansa kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos :)