maanantai 13. joulukuuta 2010

SM-kisat ohi

SM-kisat kisattiin siis viikonloppuna. Näin alkuun täytyy sanoa että huhhuh mitkä kisat ja mitä asioita tuomarit arvostivatkaan. Laitan tähän postaukseen nyt vain pelkästään alustavia tuloksia mitä muistan ja kunnon tulokset sitten kun SCL ne julkaisee. Tänä vuonna selvästi arvostettiin siistiä ja helppoa ohjelmaa, kuin vaikeaa ja näyttävää. Ei tällä tyylillä kyllä taso nouse, vaan pikemminkin laskee. Kirjoitan myöhemmin postauksen mielipiteestäni tästä asiasta ja siitä taitaa tulla aika pitkä.
Cheer Seka
1. FT Gorillaz
2. HAC Xray
3. TSC Renegades

Cheer Naiset
1. NL Diamonds
2. HAC Elite
3. FTC Wild Flyers
4. GS Angels
5. JAGS Venus
6. DTC Wildcats
7. PCT Flames
8. WCV Platinum
9. TCS Smash Dragons
10. GS Genies
11. HAC Enchanted
12. SSC Typhoon
13. TCS Smash Vipers

Cheer tytöt
1.GS Whitelighters
2.HAC Jr.elite
3.NL Pearls
4.GS Saints
5.NL Crystals
6.FT Wild Sparkles
7.DT Tiger Cats
8.WCV Iron
9.TCS Tigers
10.Jaguars Jupiter
11.Crocodiles Babacos
12.FT Surprise
13.SSC Blizzard
14. Jaguars Saturnus

Cheer seka juniorit
1. HAC Xtreme
2. CSF

Paristunt
1. Pennanen - Schrey
2. Oksanen - Voutilainen
3. Huhtala - Viitamäki

Ryhmästunt Tytöt
1. FT Sparkles
2. NL Pearls
3. TCS Smash Tigers

Ryhmätunt Naiset
1. NL Diamonds
2. CSF Ninzat
3. TCS Smash Dragons

Ryhmästunt Seka
1. TSC
2. Jaguars

6 kommenttia:

  1. no huhhuh kun AINA pitää valittaa tuloksista. tottakai nykyään arvostetaan mahdollisimman puhdasta ohjelmaa, kun scl:n tavote oli saada ohjelmista siistimpiä muunmuassa niiden tulleiden vähennyssääntöjen kautta. varmaa ohjelmaa on sata kertaa mukavampi katsoa, kuin selvästi liian vaikeaa, missä stuntit heiluvat ja pitää pelätä henkensä edestä. tietysti pitää ottaa riskejä, mutta musta tuolla tuloksissa silti näkyy että joukkueet jolla on ollut pari virhettä ovat silti voineet sijoittu todella hyvin, koska yleisvaikutelma on silti ollut hyvä ja ohjelma on kuitenkin näyttänyt varmalta. että pakko vain mun ainakin sanoa, että oikeat joukkueet ovat kyllä lähdössä edustamaan suomea mm-, em- ja pm-kisoihin :)

    VastaaPoista
  2. Sitenhän se taso juuri nousee, että ensin opetellaan tekemään helpot jutut varmasti ja vasta sitten siirrytään vaikeampiin!

    VastaaPoista
  3. TÄYSIN samaa mieltä kahden edellisen anonyymin kanssa ^^ ! Ja lisään vielä, että valitettavan useilla on sellainen harhaluulo, että ohjelma on silloin puhdas, kun stantti on päällä niukin naukin, pohjat hakee paikkaa ja ottaa askelia alla tai kun korkea A-pyris jää esimerkiksi heittämällä mentäessä tuohon nivustasolle roikkumaan... Tällöinhän ei puhuta puhtaasta, vaan häthätää sinnepäin onnistuneesta jutusta. Ja tässä on se ero. Täysin oikeat joukkueet oikeilla sijoillaan, ei pitäisi kenelläkään olla mitään sanomista - Ellei sitten ole vain kamalasti hampaankolossa, kun oma suoritus ei mennyt nappiin viikonloppuna.

    VastaaPoista
  4. olen samaa mieltä edellisten kanssa. ja sitäpaitsi helposta mutta varmasta ohjelmasta saa usein sen vaikutelman, että vaikka stuntit voisivat olla vaikeampia, niin joukkue on tasokkaampi kuin ne joukkueet joilla vaikeat jutut ovat menneet pieleen.

    VastaaPoista
  5. Valittaminen on eri asia kuin mielipiteensä ilmaiseminen, joten en yhdy edellisiin.

    VastaaPoista
  6. Mielestäni saan ilmaista mielipiteeni ja puhua asioista miten itse ne nään. Jokaisella on omat mielipiteensä ja usein ne ovat erilaisia, jolloin syntyy tälläistä kränää ja ruvetaan valittamaan jostain. Samaa mieltä viimisen anonyymin kanssa !

    VastaaPoista

Cheerleading Fansite toivoo saavansa kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos :)