maanantai 20. joulukuuta 2010

Euroopan lajiliitot

Kuten osa on jo varmaan huomannut, toimii Euroopassa nyt kaksi lajiliittoa: ECA & ECU. Suomi kuuluu edelleen vanhaan liittoon ECA. Mutta muutamat maat ovat vaihtaneet liittoa ECU:hun, kuten Suomen pahin kanssakilpailija Norja. Hieman hassua että nyt Euroopassa toimii kaksi eri liittoa, kun yhdelläkin liitolla pärjättäisiin. Mahtaakohan SCL jossain vaiheessa päättää vaihtaa liittoa, kuten maailmanliiton kohdallakin kävi. No se jää nähtäväksi ja seuraillaan tilannetta mitä tapahtuu. Hassua tässä on nyt se että Euroopassa järjestetään kahdet EM-kilpailut, jolloin aina joka sarjassa on Euroopassa kaksi Euroopan Mestaria jne.

Tällä hetkellä uuteen liittoon ECU kuuluu seuraavat maat : Skotlanti, Sveitsi, Slovenia, Norja, Saksa, Tanska, Venäjä ja Ukraina.

7 kommenttia:

  1. jopas tulee kyllä tylsät em-kisat, kun parhaimmat kanssakilpailijat kisaavat eri liitossa... taitaapa olla ainakin tänä vuonna, että pm-kisoista tulee paljon jännemmät ja arvostetummat, kuin ECU-liiton em-kisoista :) kivaa, että ne on sitten suomessa niin pääsee katsomaan!

    VastaaPoista
  2. korjaus* siis pm-kisoista tulee jännemmät, kuin ECA-liiton (ja miksei kyllä toki myös ECUnkin) kisoista.

    VastaaPoista
  3. Joo ihmettelen kyllä miksi piti luoda uusi liitto, olisivat mielummin parantaneet vanhemman toimintaa! Tuolla ECU-sivuilla lukee, että jäsenenä olisi jo 15 maata, mutta ei kyllä mainita, mitkä maat. Ja että heillä olisi jo nyt isommat EM-kisat...

    VastaaPoista
  4. Ei mitään järkeä tommosessa!! Just tuo että on sitten kaksi euroopan mestaria... mitä ideaa?! Ja kisoistakin menee kaikki jännitys kun ei ole kuin muutama "ei-niin-huippumaa" vastassa

    VastaaPoista
  5. onha esim ICU:n jäseninäki tyyliin luxemburg ja jotain muita, mitkä ei oo tyyliin koskaan kisannu missään, niin jos ne maat on ECUn uusia jäseniä ni enpä usko että kisoissa ainakaan osallistujamäärät on isoja... eihä ne oo tietty ECAssakaan, mutta sielä aina on kuntenki sarjat ihan järkevän kokosia.

    VastaaPoista
  6. onko slovenia muka vaihtanut liittoa ? olisi vähän outoa koska eca:n em:mithän järjestetään tänä vuonna sloveniassa ?

    VastaaPoista
  7. Kyllä ECU:n sivuilta mielestäni luin että Slovenia siihen kuuluisi, tajusin nyt itse että hieman hassua kyllä kun ECA:n kisat kuitenkin järjestetään siellä !

    VastaaPoista

Cheerleading Fansite toivoo saavansa kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos :)