keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Vuoden Nuori Urheilija 2010

© SCL


" Nuori Suomi ja Urheilutoimittajain Liitto jakavat Vuoden nuori urheilija -palkinnon Suomen Urheilugaalassa 10.1.2011. Ensimmäistä kertaa mukana on lajina myös cheerleading.
Vuoden nuori urheilija -ehdokkaana on 19-vuotias helsinkiläinen, cheerleader Minette Gripenberg. Minette on urheillut Funky Team ry:n aikuisten sekajoukkueessa vuodesta 2007, saavutuksinaan muun muassa kolme perättäistä SM-kultaa sekajoukkueiden sarjassa (2008-2010), kaksi EM-kultaa (2008,2010) sekä MM-pronssia (2007). Urheilijan esimerkillinen harjoitteluasenne ja motivaatio tuottaa kilpailullisesti huipputuloksia ja toimii esikuvana lajin nuoremmille harrastajille.
Nuoren Suomen, Urheilutoimittajain Liiton ja Suomen Urheilugaalan edustajista sekä nuorista koostuva valitsijaraati valitsee yli 30 ehdokkaan joukostaan voittajan."  © SCL

Lue lisää täältä.

Mukavaa kun ensimmäistä kertaa kyseisessä jutussa on mukana myös Cheerleading. Onko tämä nyt ensimmäinen osoitus siitä että lajimme otetaan todesta urheilulajina? Nyt jää vain nähtäväksi miten kilvassa käy, kenestä tulee Vuoden Nuori Urheilija 2010, meidän Minetestä vai jostakin muusta.


2 kommenttia:

  1. voisko olla jossain vaiheessa joku joukkuehaastattelu? esim. timanteista olisi kiva saada kun he ovat kuitenkin suomenmestareita tai sitten wild flyereistä, kun he ovat nyt palanneet pitkän tauon jälkeen mitaleille niin olisi kiva kuulla heistäkin. tai sitten taas jostain junnujoukkueesta, en tiiä :)

    VastaaPoista
  2. kyllä joukkuehaastatteluita on myös tulossa lisää !

    VastaaPoista

Cheerleading Fansite toivoo saavansa kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos :)