maanantai 27. joulukuuta 2010

Arvostelussa Cheer Naiset


Aamulla tulin matkalta ja muutaman tunnin unien jälkeen oli pakko tulla postaamaan ihan teidän lukijoiden takia. Sain nyt valmiiksi arvostelut naisten top vitosesta ja huomenna julkaisen loppujen arvostelut.


1# NL Diamonds
Huuto hyvin mukaansa tempaava ja iloinen. Siistit liikkeet ja tiukan näköistä. Hyvä aloitus. Todella siistit ja korkeat hypyt sekä siistit melkein koko joukkueen tuplaflikit. Akroa paljon ja siistin näköistä. Enemmän voltteja kaivattaisiin !  Siistit mutta hieman horjuvat 360 cupiet josta vaihdot stretsin kautta jouskariin siististi joista todella epäsiistit tuplat. X-out basketit korkeat mutta eriaikaiset. Hieno kärrynpyörä alastulo pyramidista. Siisti ja nopeatempoinen sekä hauska tanssi. Swedish Fallsit todella siistit joista alastulot ja nousijan vaihto arabiflikillä toiseen ryhmän todella toimiva. Josta seuraava pyramidi siisti. Siistit suorat voltit. Skorppari – vaaka- etustretsi vaihdot ja alastulo todella hieno ja varman näköinen. Siisti ja varma lopetus. Vaikeutta ohjelmassa hyvin ja siistin näköistä lähes koko ajan. Melkein koko joukkue heittää akroa, hienoa! 

pisteet: 398
sijaluku 1,2


2# HAC Elite
Todella siisti ja voimakas huuto. Hyvin mukaansatempaava ja tykkään suomenkielisistä huudoista, jotka on keksitty hyvin. Siistit ja perus stuntit, korkeat hypyt ja siistit melkein koko joukkueen flikit. Siisti akro paljon voltteja joka on plussaa. Siistit stretsi vaa’at joista siistit tuplat. Harmittava yhden ryhmän epäonnistuminen. Hieman horjuvat 360 cupiet joista kahdella eturyhmällä hienot alastulot. Aika hassu keskellä paikanvaihtoa yhden ryhmän skorppari tupla, mutta siisti oli. Siistit volttiheitot jonka jälkeen todella varman näköinen 2-1-1 ja vaihto seuraavaan pyramidiin. Siisti ja paljon akroa, todella hieno kierrevoltti ! Hienot ja siistit suorat taittaen jonka jälkeen vielä upeat neljät basketit. Kuusi vääntöä hienot, mutta huomaa kahden nostajan heiluvat kun vertaa kahteen ryhmään joissa 3 pohjaa. Hieman epäsiistit tuplat joista yksi huono alastulo. Siistit hypyt ja hieno tanssi jonka jälkeen epäsiistit x-outit. Lopetus on todella kiva. Hieno jenkkimäinen ohjelma, kuitenkin hieman epävarmuutta joissain kohdissa.

pisteet: 386
sijaluku: 1,8 
vähennykset: 7p. YHT. 35p.
syyt: 1x epäonnistunut stuntti,
1x epäonnistunut stuntin
kiinniotto, 1x raja


3# FT Wild Flyers
Siisti ja voimakas huuto ja hyvin mukaansatempaava. Siistit volttiheitot. Siistit 360 stretsit, joista yksi ryhmä tiputtaa, mutta siisti alastulot. Siisti akro ja mukava tuo pieni tanssikolmio. Todella siistiä akroa, ei kuitenkaan ihan koko joukkue näytä vielä heittävän. Hieman epäsiistit hypyt. Todella siistit pyramidit ja vaihto toiseen. Hieno alastulo, joka toisella puolella kuitenkin epäonnistui. Hieman epäsiistit voltit ja matalat. Siisti Big A, mutta mitä naisten joukkueella kaksi lotusta? NO siistit voltit kuitenkin alastuloissa. Siistit väännöt ja vaihdot vaakoihin, mutta alastulot todella epäsiistit. Taas hieman epäsiistit hypyt.  Todella hieno ja nopea tanssi. Lopetus oikea sekamelska mutta hieno. Hieman helpompi ohjelma verrattuna NL & HAC mutta hyvää tahtia ollaan kehittymässä parempaan suuntaan.

pisteet: 336 
sijaluku: 3,8 
vähennykset: 3p. YHT. 15p. 
syy : 1x epäonnistunut stuntti


4# GS Angels
Todella siisti ja tiukan näköinen huuto ja stuntit. Hyvin mukaansatempaava. Siistit ja korkeat hypyt. Hieman epäsiistit x-outit. Siisti ja todella paljon akroa. Hienot 360 cupiet joista harmittavasti kaksi epäonnistuu. Vaihdot vääntöihin ja vaihdot vaakoihin siistit. Hieman epäsiistit tuplat ja yhdeltä vain suora heitto. Siistit Big A:t joista siistit voltit alas. Harmittavasti yksi puoliväli tippuu jonka seurauksena vain toinen puoli 2-1-1 voidaan tehdä. Todella korkeat ja siistit suorat volttiheitot. Siistit hypyt mutta perään jatkuvat flikit epäsiistit. Tiukka ja mukava tanssi, mutta kuitenkin vähän hidas. Siistit viiden ryhmän stretsit joista pumppauksella vaihdot jouskareihin joista vaihto cupieen ja voltit alas. Siisti lopun pyramidiyhdistelmä ja todella varman näköinen lopetus. Selvästi vaikeampi ohjelma kuin FT mutta muutamat epäonnistumiset rokottivat pisteitä. Vähän epävarmuutta havaittavissa. 

pisteet: 325 
sijaluku: 4,8  
vähennykset: 9p.  YHT. 45p. 
syy: 3x epäonnistunut stuntt
HUOM ! Vertailussa Jaguars Venuksen kanssa saman sijaluvun takia.


5# Jaguars Venus
Siisti aloitus oikein kunnon flikkiarmeijalla. Todella korkeat ja siistit suorat voltit. Siisti akro ja todella paljon akroa. Hienot ja varmat stretsit joista tuplilla alas.  Hienot Swedish Fallsit joista siistit vaihdot A. joista alkaakin huuto. Siisti ja todella varma huuto. Huudon jälkeinen tupla toe touchit todella korkeat ja siistit jonka jälkeen vielä todella siistit piket. Siistit kolme kerävolttia, vaikeutta lisää ! Siistit etustretsit joista hauskat vaihdot vaakaan ja siistit voltilla alas. Siisti ja hieno tanssi, kaipaisin kuitenkin enemmän vauhtia ja säpinää.  Siisti loppupyramidi ja todella varma ja hyvä lopetus. Joukkueen vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti tiukkuus ja siisteys. Hieman vaikeampia juttuja vain ! 

pisteet: 325 
sijaluku: 4,8
HUOM ! Vertailussa GS Angelsin kanssa saman sijaluvun takia.

Kokonaisuudessaan olen Naisten sarjaan hyvin pettynyt. Todella paljon pudotuksia ja epäonnistumisia. Tänä vuonna pärjäsi helpolla ja siistillä sekä varmalla ohjelmalla, sillä pudotukset rokottavat todella paljon varsinkin jos niitä sattuu tulemaan useampi. Yhdestä pudotuksesta lähtee jo yht. 15p. joka ratkaisee yleensä ainakin yhden sijan jollei useammankin verran. No toivotaan että joukkueet ottivat tästä vuodesta opikseen ja vuoden päästä näemme huikean SM-finaalin jossa laji on taas edennyt eteenpäin.

Tulokset kokonaisuudessaan täällä.
Ja videot ohjelmista täällä.

kuvat © MTV3 Viihdeuutiset

Arvostelut lopuista joukkueista huomenna, joten huomiseen! Muistakaa kommentoida ja muistakaa että nämä ovat omia mielipiteitäni.

6 kommenttia:

  1. Kiva kun oot jaksanut kommentoida tollee vähän laajemmin ettei pelkin muutamin sanoin.

    VastaaPoista
  2. Kyllähän tuo pudotussääntö on ollut jo vuoden 2009 SM:stä asti voimassa ja jo siitä lähtien on pudostuksesta lähteny 15 pistettä.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi 1: mukava kuulla ja kyllä näissä kestääki aika kauan kun koko ajan stoppailee ohjelmaa.

    Anonyymi 2: Niin on ollut vuodesta -09, silloin sääntö otettiin hyvin vastaan, mutta tuntuu kun siitä ei hirveästi tällä hetkellä välitettäisi kun mennään kisoihin niin epävarmoilla ohjelmilla joista sitten tulee pudotuksia ja miinuksia.

    VastaaPoista
  4. ARVOSTELE KAIKKI JUNNUTKIN?:):)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi- Kyllä kaikki junnut olen arvotelemassa, mutta ne eivät ole vielä ihan valmiit ja julkaisen kaikki samassa enkä kahdessa erässä kuten naiset :) Kärsivällisyyttä vielä hieman !

    VastaaPoista
  6. harrastan jadeis sillä on mukavaaaa

    VastaaPoista

Cheerleading Fansite toivoo saavansa kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos :)