keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Arvostelussa Cheer Seka


FT Gorillaz
Huuto todella voimakas ja mukaansatempaava. Siistit perusstuntit ja hyvin esiinnytään ja otetaan yleisöä mukaan. Todella hienot kahdeksan tossilla cupieihin. Todella korkeat ja siistit x-outit. Hieno pieni akrokohta ja todella taitavia akrontekijöitä, hienot pyramidit. Upeat 360 cupiet joista vaihdot stretseihin ja erittäin siistit tuplat alas. Varmaan siisteimmät tuplat Suomessa ! Todella hienot nousijan pomputtelut samalla kun vaihdetaan paikkoja, siistit vaa’at joista taas siistit tuplat alas. Siistit pyramidisetit. Upea potkukierretuplabasketti sekä kaksi upeaa kierrevolttiheittoa. Keskellä pieni tanssikuvio, sheikataan oikein kunnolla. Hyvä jenkkimeininki. Hieno ja nopea tanssi, hyvä koreografia ja kokonaisuus. Hieno lopetus, varsinkin loppupyramidi takana. HYVÄ GORILLAT !

pisteet:438 
sijaluku: 1,0

HAC Xray
Todella mukaansatempaava huuto. Siistit ja varmat perusnostot, harmittava toisen pyramidin epäonnistuminen, onneksi saatiin korjattua ja nostettua takaisin. Hienot vaihdot huudon jälkeen seuraavaan pyramidiin. Korkeat ja siistit hypyt. Akroa ihan riittävästi, mutta voisi olla enemmänkin ja vaikeampaa. Seuraavat pyramidit siistit ja varman näköiset. Hienot ja korkeat volttiheitot, yksi volteista tosin hieman koukussa, ei suorana. Hienot stretsit ja vaihdot vaakoihin, hieman horjuvia ja epävarman näköisiä, harmittavat kahden ryhmän tiputukset. Oikein hieno tanssi, olisin kaivannut hieman enemmän nopeutta ja sheikkaamista. Todella upeat kierrevoltit ! Hieno lopetus, tosin lopun pyramidi olisi saanut olla hieman kauemmin ylhäällä ! GOOD JOB XRAY !


pisteet: 299 
sijaluku: 2,0 
vähennykset: 9p. YHT. 45p
syy: 1x epäonnistunut pyramidi, 2x epäonnistunut stuntti
TSC Renegades
Siisti aloitus varmannäköisillä paristunteilla. Hypyt todella epäsiistit ja laiskat. Hienot voltit, mutta epäsiistit flikit. Siisti tanssi mutta nopeutta vain lisää. Paljon akroa, mutta sitä heittävät enemmän kuitenkin miehet. Kamalan näköinen alastulo tuolla yhdellä, mahtoi sattua. Siisti ja varma huuto, perustuntteja ja siistejä. Hieman enemmän volumea huutoon. Korkeat mutta hieman epäsiistit voltit, muut tekivät suorat mutta keskellä viimeisimpänä kerä ? Siistit libertyt ja vaihdot vaakoihin, sitten alkaa horjumaan ja muutama ryhmistä putoaa. Hyvä lopetus siisteihin pyramideihin ! Hienoa TSC !

pisteet: 179 
sijaluku: 3,0 
vähennykset: 24p. YHT. 120p
syy: 3x epäonnistunut stuntti,1x epäonnistunut akrobatia (vaarallinen)

Nähtiin kyllä oikein kunnon sekasarja taas kerran. Gorillat tietenkin veivät taas voiton ylivoimaisesti, mutta hyvä taistelu nähtiin sitten hopeasta. HAC:n & TSC:n ohjelmaan mahtui lukuisia virheitä, kun taas Gorillat onnistuivat vetämään ohjelman puhtaasti läpi. Odotan innolla kyllä Gorilloiden MM-ohjelmaaa, tulevat kyllä pärjäämään !

Tässä oli nyt kommentit sekasarjasta. Tyttöjen sarjaa olen hieman aloittanut, ja teen seuraavaksi varmaankin junioreiden seka sarjan arvostelun ja julkaisen myöhemmin, mutta ne saavat jäädä aamuun, nyt menen nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cheerleading Fansite toivoo saavansa kommenttia asialliseen sävyyn, kiitos :)